GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 30. 4. 2006. - Utorak 2. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Povređeni kaskader i dalje u teškom stanju

BEOGRAD - Kaskader Željko Božić (32) koji je pre četiri dana teško povređen prilikom skoka automobilom sa Brankovog mosta i dalje je u komi, rečeno je Glasu u Urgentnom centru. Prilikom pada Božić je zadobio prelom četvrtog i petog pršljena, a ima i vodu u plućima jer mu je prilikom udara u površinu vode iz usta ispao regulator vazduha od zaštitne maske.
- Pacijent se još uvek nalazi u šok odeljenju neurohirurgije, i priključen je na aparate za disanje. Njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno, što znači da je i dalje kritično - rekli su nam u Urgentnom centru, gde je najpoznatiji srpski kaskader primljen posle nesreće.

Lekari su ranije upozoravali da je četvrti dan naročito kritičan, ali određenu nadu da će Božić oporaviti, daje to što je vodio potpuno zdrav život. Kako kažu oni koji ga poznaju, Željko nikada nije pušio, ni pio, a takođe je imao uspeha i u borilačkim sportovima. Kaskaderska tačka koju je Božić izvodio bila je u cilju promocije Međunarodnog festivala kaskadera, koji će se održati u Beogradu 24. septembra. Saglasnost da se tačka izvede dao je i Sekretarijat za saobraćaj. O uzrocima zbog kojih je došlo do nesreće još se nagađa, a konačan odgovor na ovo pitanje trebalo bi da pruži istraga. Ipak, mnogi smatraju da je glavni problem to što se automobil sa visine od 25 metara survao u reku na krov.

P. Blečić


vesti po rubrikama

^hronika

Gorana Filipovića u centru Surdulice napao sin sanitarnog inspektora
Bombaš napravio lom u kući i izbušio zidove nožem
Predstavnici "Jugolaboratorije"a.d. optužuju Mariju Šarić
Povređeni kaskader i dalje u teškom stanju
U istrazi oko ubistva Vojislava Jekića saslušano više osoba
Snimao pornić sa dečakom