GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 30. 4. 2006. - Utorak 2. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Praznično radno vreme trgovina, banaka i pošta

Za vreme prvomajskih praznika većina trgovina u Beogradu radiće po prazničnom radnom vremenu. Prodavnice "Pekabete" i "Ce marketa" sutra neće raditi, dok će u utorak biti otvorene od 7 do 14 sati. Radno vreme "Jabuke" sutra je od 6.30 do 16 sati, a utorak od 6.30 do 20 časova. Prodavnice "Rodić" za kupce će biti otvorene u ponedeljak i utorak, dok trgovine "Delta-Maksi" za vreme praznika neće raditi. Na Zelenim pijacama građani će moći da pazare samo u utorak, od 6 do 19 sati. Kvantaška pijaca neće raditi naredna dva dana. Tržni centar "Depo" za mušterije će biti otvoren samo u utorak od 10 do 20 sati, a buvljak na Novom Beogradu od 6 do 20 časova.

Za praznike dežuraju tri pošte: u Savskoj 2, na Šumadijskom trgu 2a na Banovom brdu i u Glavnoj 8 u Zemunu, u periodu od 8 do 15 časova. Komercijalna banka sutra će raditi do 15 sati, i to u Igumanovoj palati i na Aerodromu Beograd. Ekspozitura "Rajfajzen" banke u hotelu "Hajat" biće otvorena sutra, dok će one u tržnim centrima "Merkator" i "Meteor" raditi u utorak. Kontrole parkiranja na uličnim parkiralištima i u zoniranim delovima grada neće biti za vreme praznika. Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni, a "pauk" služba radiće po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

Ukoliko vam budu zatrebale usluge lekara tokom prvomajskih praznika, dobro je znati koje zdravstvene ustanove rade. Kliničko-bolnički centri "Dr Dragiša Mišović" i "Zemun", kao i Institut za majku i dete i Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" dežuraće i 1. i 2. maja, od 7 do 19 časova. Takođe, otvorena vrata 24 sata, za sve pacijente držaće sva porodilišta, instituti za kardiovaskularne, infektivne i psihijatrijske bolesti, kao i stomatološke ambulante u domovima zdravlja "Vračar" u Ulici kneginje Zorke 15 i DZ "Stari grad" na Obilićevom vencu 30.

Prva dva dana maja, dobrovoljni davaoci krv će moći da daju u Institutu za transfuziju od 8 do 15 časova, dok će transfuziološki autobus dežurati na Trgu Republike od 11 do 16 časova.

B. R. - K. J.


vesti po rubrikama

^Beograd

Tradicionalni uranak samo na Avali
Umerenost u jelu i piću
Beogradska rubrika izabrala najboljeg i najgoreg funkcionera
Igrajte JOGAZ sa Ronaldinjom!
Makiš 2 najveći neuspeh ove vlade
Praznično radno vreme trgovina, banaka i pošta
 


     


FastCounter by LinkExchange