GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 30. 4. 2006. - Utorak 2. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Igrajte JOGAZ sa Ronaldinjom!

U Beogradu će se od 13. do 22. 05. 2006. održati turnir u uličnom fudbalu pod nazivom JOGAZ koji je deo novog velikog svetskog pokreta JOGA BONITO (Play Beautifull).
JOGAZ turnir je namenjen dečacima i devojčicama od 11 do 15 godina, a osnovni cilj je povratak fudbala "starim" vrednostima, buđenje fudbalskog sveta, podsećanje da je fudbal plemenita sportska disciplina koja se igra srcem, razvija timski duh i veštine, predstavlja radost - potpuno suprotno nemilim događajima na sportskim terenima kod nas poslednjih godina.

Beograd je ucrtan na mapi više od 30 velikih svetskih gradova koji su identičan JOGA3 turnir organizovali sa istom idejom. Promoteri ovog događaja kod nas će biti mnoge ličnosti iz sveta sporta i kulture, poznati fudbaleri koji su na sličan način započeli svoje karijere mnogo godina unazad, kao i potencijalne buduće zvezde i mlade nade našeg fudbala. Promoteri pokreta Joga Bonito na svetskom nivou su Ronaldinjo, Ronaldo, Tijeri Anri, Kristiano Ronaldo, Robinjo i Vejn Runi.
JOGAZ turnir ima jednostavna i jasna pravila: igra se 3 minuta, sa 3 igrača. Sve dodatne informacije možete naći na internet adresi: njnjnj. bgjoga3. com.

K. J.


vesti po rubrikama

^Beograd

Tradicionalni uranak samo na Avali
Umerenost u jelu i piću
Beogradska rubrika izabrala najboljeg i najgoreg funkcionera
Igrajte JOGAZ sa Ronaldinjom!
Makiš 2 najveći neuspeh ove vlade
Praznično radno vreme trgovina, banaka i pošta
 


     


FastCounter by LinkExchange