GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 23. 3. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Viša trenerska škola u hotelu "Šumadija" proslavila deveti rođendan

Stižu novi treneri, menadžeri...

Svečanom promocijom u hotelu "Šumadija", Viša trenerska škola proslavila je deveti rođendan i tom prilikom podelila diplome devetoj generaciji studenata. Ljubiša Lazarević, direktor škole, nije krio zadovoljstvo što su stigli novi treneri za fudbal, rukomet, košarku, tenis...

- Mislim da smo za ovih devet godina prošli izuzetno uspešan put. Iškolovali smo pregršt trenera, menadžera, fizioterapeuta i stvorili respektabilnu ustanovu. Sarađujemo sa Višom medicinskom školom, Ekonomskim fakultetom za Fizičku kulturu jer smo želeli da akcenat stavimo na kvalitet i u tome uspeli - poručio je Lazarević.

Priznanje Više trenerske škole dobio je selektor fudbalske reprezentacije Ilija Petković koji nam je, plasmanom na Mondijal u Nemačkoj, podario mnogo radosti, zatim čuveni fizioterapeut Milan-Raki Aranđelović, pa prof. dr Branislav Pokrajac i dr Milorad Erceg. Među diplomcima našao se i fudbaler Crvene zvezde Radovan Krivokapić, a specijalnu pohvalnicu za popularizaciju sporta dobio je naš list Glas javnosti.

G. B.


vesti po rubrikama

^sport

Čudi me zašto iz EHF nisu pitali igrače
Mislio sam da je pukao štitnik
Partizan pregazio Dubrovčane
Stižu novi treneri, menadžeri...
Ana Ivanović najnaprednija na svetu
Navijači Livorna prozvali NATO zbog smrti Slobodana Miloševića