GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 19. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Albert Nađ odlazi na odmor i čeka prolećni deo prvenstva

Važno je biti prvi na kraju

Kapitenu Partizana Albertu Nađu ova fudbalska jesen bila je upravo onakva kakva je bila i vremenska - promenljiva! Katastrofa u Evropi, kiksevi u prvenstvu, eliminacija u nacionalnom kupu, a zatim serija od sedam pobeda i drugo mesto pred zimsku pauzu.

Porodica se pita

Nađ priznaje da trenutno nema ponuda za njega, ali dodaje da on neće odlučivati hoće li napustiti Partizan:
- Porodica se pita. Za sada se ne žale da im je ovde loše. Zadovoljni su, ali 99 odsto zavisi od njih. Ja sam, takođe, zadovoljan u Partizanu. Sa Askolijem nisam razgovarao. To je stvar menadžera kojih ima 100. 000 u Srbiji. Oni kažu da se neko interesuje za tebe, a na kraju ništa od angažmana. Ja ne vidim da je neko otišao iz ove lige u poslednjih nekoliko godina i da je napravio neki transfer - kaže Nađ.

- Ne možemo da budemo zadovoljni jer nismo ostvarili ono što smo pre početka sezone zacrtali. Nismo se plasirali u Ligu šampiona ni u Ligu UEFA, a u prvenstvu smo kiksnuli. Ipak, posle svega toga, završnica jesenjeg dela daje nam samopouzdanje za start prolećnog dela prvenstva - kaže Nađ.

Borbeni vezista crno-belih misli da je tri boda razlike u odnosu na Zvezdu dostižno:
- Spokojan sam za proleće. Ukoliko budemo radili kao do sada, ne brinem. Ima ekipa koje mogu da iznenade i Zvezdu i Partizan. Ne slažem se sa ocenama da mi imamo teži raspored. I Zvezda ima teška gostovanja: dolaze kod nas, idu na Zetu, pa Voždovac... Mi idemo na Karaburmu, u Novi Sad, na Voždovac, ne vidim zašto je teže nama. Bitno je da krenemo sa pobedama i što pre pređemo Zvezdu na tabeli, bilo da je to pre derbija, na derbiju ili posle. Važno je da na kraju sezone budemo prvi - jasan je Nađ.

V. Jovanović


vesti po rubrikama

^sport

Srećna kad se svuče
Talente čeka brušenje
Ratno dete doskočilo večitom
Vreme za naplatu starih dugova
Važno je biti prvi na kraju
Sporan nastup SCG na Mondijalu
Parkeru, učini nešto!
 


     


FastCounter by LinkExchange