GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 19. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Golferka Sofi Sandolo objasnila zašto se slikala za kalendar

Srećna kad se svuče

Nisam mogla da izdržim. Kalendar za 2005. godinu doneo mi je toliko sreće da nisam mogla da započnem bilo kakvo takmičenje u 2006. bez novog kalendara, kaže Sofi

Poznata igračica golfa Sofi Sandolo ponovo je šokirala javnost svojim nimalo čednim kalendarom za 2006. godinu i to joj izgleda polako prelazi u naviku. Naime, ovo je drugi kalendar takvog tipa koji je 28-godišnja italijanska lepotica izdala, a njeno objašnjenje zašto se iznova odlučila na takav korak, barem muškom delu čitalaca, zazvučaće sasvim logično:

- Nisam mogla da izdržim. Kalendar za 2005. godinu doneo mi je toliko sreće da jednostavno nisam mogla da započnem bilo kakvo takmičenje u 2006. bez novog kalendara. Presrećna sam što mogu da ga prezentujem svim svojim fanovima - izjavila je Sofi.

Sve slike koje krase ovaj kalendar su manje-više u vezi sa njenom najvećom ljubavlju - golfom, s tim što se Sofi izgleda zalaže za ne toliko konvencionalan način oblačenja u ovom, inače poprilično uštogljenom i konzervativnom sportu. Rukavice mogu da ostanu, ali je sve ostalo podložno izvesnim promenama.

U slučaju da se prvi put susrećete sa likom i delom šarmantne Italijanke, rođene u Francuskoj, a sa stalnim prebivalištem u Monaku (dakle, "dobra berba"), Sofi Sandolo je bivša igračica tenisa, koja je tek sa 18 godina otkrila golf i, kako sama kaže, "bila je to ljubav na prvi pogled". Profesionalno igra golf od 1999. godine, a trenutno je jedna od najuspešnijih žena u ovom sportu.

A. J.


vesti po rubrikama

^sport

Srećna kad se svuče
Talente čeka brušenje
Ratno dete doskočilo večitom
Vreme za naplatu starih dugova
Važno je biti prvi na kraju
Sporan nastup SCG na Mondijalu
Parkeru, učini nešto!
 


     


FastCounter by LinkExchange