GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVANBIKBLIZANCI
Na nov način pristupate nekoj uobičajenoj stvari, a posebno ljubavi. Ne opterećujete se ne važnim glupostima jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam veoma naklonjene. Savetuje se da ih maksimalno iskoristite. Neki pripadnici znaka prerano razmišljaju o tuđim potrebama. One su bar za vas negde nebitne i daleke.Odlično ste raspoloženi i nimalo razočarani, iako niste ostvarili sve što ste zacrtali. Puno lepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem ili Devicom, oni su vaša današnja preokupacija. Susret je fatalan, a vi u stanju prave euforije, koju bi mogli mali i da iskontrolišete. Prosto da ne poverujete.Proteklih dana, iako ste to želeli, niste bili u stanju da završavate sve ono što ste planirali. Što zbog objektivnih okolnosti, to i zbog toga što ste se oslonili na pogrešne osobe, što zbog toga što ste neke "detalje" zanemarili. Sada je vreme da stvari uzmete u svoje ruke i da poradite na propuštenom.

 

RAKLAVDEVICA
Emotivna raščišćavanja i novi počeci. U svakom slučaju, nalazite se pred značajnim karmičkim događajima na ljubavnom planu. Slobodne Rakovi, posebno oni rođeni u poslednjoj dekadi znaka, mogu da dožive fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom, ali ne tražite ponovo "dlaku u jajetu". Budite topli i šarmantni kakvi jeste...U odnosima sa voljenom osobom previše ste tvrdoglavi. Ukoliko je i ona Lav ili Bik, ne zna se ko je gori. Pošto pametniji popušta, budite to vi. Okupira vas težnja ka materijalnoj sigurnosti i stvara lažni osećaj da ćete izbeći sudbonosne preokrete. Poželjno je živeti zdravije i mirnije.Razmišljate o prilagođavanju novim životnim prilikama. Napokon ste počeli da prosuđujete na ispravan način. Samo razumne odluke donose povoljna rešenja. Disciplinovano obavljate obaveze. Nije vam teško da radite, ali teško podnosite lošu poslovnu saradnju. Ako nemate sa kim da pijete kafu, pijte čaj.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Zdravstvena situacija nije sjajna. Ispitivanja su bila sprovedena u pogrešnom smeru. Dobijate novu dijagnozu; ona se odnosi na usporen rad bubrega. Ljubav: E, tu ste u elementu. Ili ste u novoj vezi, ili intenzivno "radite na produženju vrste", ili i jedno i drugo. Ljubavne avanture su na pomolu. A možda i životna kombinacija.Poslušajte glas intuicije i ponašajte se saglasno njemu; neće vas, kao i nikad do sada, prevariti. Morate više verovati sebi i sopstvenim kvalitetima. Okolini ste čvrst oslonac i podrška. Budući da ste dosledni u nekim postupcima, ne dozvolite sebi neočekivane reakcije. Što više energije uložite u novi poduhvat, biće vidljiviji i rezultati vašeg truda.Oslanjate se isključivo na vlastite snage. Shvatili ste da od okoline nemate šta da tražite, tako da funkcionišete predvođeni maksimom "u se i u svoje kljuse". Glavobolja vam može zadavati smetnje, a posledica je promenljivog atmosferskog pritiska. Duvan i alkohol takođe su uzroci bolova.

 

JARACVODOLIJARIBE
Ovnovi su idealna kombinacija cele ove nedelje. Ne zna se koliko će ta veza trajati, ali vam neće smetati da uživate u strastima i njihovom zaštitničkom ponašanju. Ukoliko se nađete u konfliktnoj situaciji, ne budite nasilni. Silom ne samo da ništa ne možete postići nego problem još više možete produbitiUlazite u sasvim nov period, koji zahteva prevazilaženje raznih ograničenja. Biće uspešni samo oni pripadnici znaka koji su na vreme nešto preduzeli. Plašite se promene posla, a niste zadovoljni trenutnim. Ni izdaleka niste uspeli da plasirate širok spektar sopstvenih potencijala. Rutina vas ubija.Pokušajte da donesete konkretnu odluku, ali vam to danas ne polazi za rukom. Ako uspete, lepo ćete se osećati i povratiti veru u svoje kvalitete. Problemi sa organima za varenje nisu ništa novo. Partner očekuje podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, najverovatnije Devica. Neočekivani dobitak.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
Frizure prema obliku lica
Šminkanje bez iznenađenja
Kako da se rešite zimskih problema
Izvucite maksimum iz hidratantne kreme
 


     


FastCounter by LinkExchange