GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Navijač tvrdi da je Hemofarm

potkupio policiju lovom na divljač

Vrščanin Duško Perin tužio je MUP Srbije, košarkaški klub "Hemofarm" i sportski centar "Milenijum" zbog teških povreda glave koje je zadobio u akciji policije na utakmici plej-ofa protiv Crvene zvezde u junu 2004. godine.

Perin je rekao da se odlučio na tužbu pošto je saznao da je sportski centar "Milenijum" platio provod u jednom lovištu pripadnicima policije, koji su učestvovali u sukobu sa navijačima. On, takođe, tvrdi da poseduje neoborive dokaze kojima će pokazati da akcija Žandarmerije u poluvremenu utakmice nije bila neizbežna.

- Centar "Milenijum" je, dan posle brutalne akcije policije kakvu Vršac ne pamti, izvesnim uniformisanim licima pružio specifične usluge u vidu plaćanja lova na trofejnog srndaća i vepra, a kasnije i ručak za šest osoba u jednom ekskluzivnom lovištu - rekao je Aleksić ocenjujući da je pre utakmice u medijima stvorena "atmosfera sukoba", te da je bilo očigledno da su napadi na navijače i upravu Zvezde bili dogovoreni. On je, takođe, dodao da su povređnim navijačima u Zdravstvenom centru "Vršac", u prisustvu policije, konstatovane povrede znatno manjeg obima, a da je kao razlog povreda navedeno učestvovanje u tuči.

Beta


vesti po rubrikama

^sport

Kakav, bre, Vata?
Nisam pretio njegovoj porodici
Nek' dođe Toti da vidimo gde smo
Postili Krstić i Čabarkapa
Derbi meč u Đenovi
Plavi favoriti i bez selektora
Rimljani na kolenima
Navijač tvrdi da je Hemofarm potkupio policiju lovom na divljač
 


     


FastCounter by LinkExchange