GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Plavi favoriti i bez selektora

Na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje će od 17. novembra do 3. decembra 2006. godine biti održano u Japanu, muška seniorska reprezentacija Srbije i Crne Gore igraće u gradu Sendai, u okviru grupe D sa Rusijom, Korejom, Tunisom, Kanadom i Kazahstanom, odlučeno je žrebom u Tokiju. Na istom prvenstvu, ali u ženskoj konkurenciji, "plave" odbojkašice igraće u Nagoji sa Italijom, Kubom, Turskom, Peruom i Egiptom. Svetski šampionat odbojkašica biće odigran od 31. oktobra do 16. novembra.

- Imali smo povoljan žreb, i ja očekujem da odbojkaši, kao nosioci grupe, neće imati problema da se kvalifikuju u završnicu. Kanada, Tunis i Kazahstan nisu pravi protivnici za našu reprezentaciju - rekao je predsednik OSSCG Aleksandar Boričić uz napomenu da su "plavi" odbojkaši i Rusi apsolutni favoriti u grupi. Komentarišući žreb u Tokiju, prvi čovek naše odbojkaške organizacije osvrnuo se i na nerešen slučaj selektora muške reprezentacije.

- Imamo vremena, ne moramo da žurimo, jer je prva akcija naše reprezentacije Svetska liga, koja će biti igrana tek u julu. Do proleća bi trebalo da znamo ko će da vodi ekipu na Svetskom prvenstvu - istakao je Aleksandar Boričić.

N. M.


vesti po rubrikama

^sport

Kakav, bre, Vata?
Nisam pretio njegovoj porodici
Nek' dođe Toti da vidimo gde smo
Postili Krstić i Čabarkapa
Derbi meč u Đenovi
Plavi favoriti i bez selektora
Rimljani na kolenima
Navijač tvrdi da je Hemofarm potkupio policiju lovom na divljač
 


     


FastCounter by LinkExchange