GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Derbi meč u Đenovi

Svi mečevi pretposlednjeg i poslednjeg kola Lige UEFA počeće istovremeno, u 20.45 časova.

Od večerašnjih mečeva najkomplikovanija situacija je u C grupi, gde svi timovi imaju po četiri boda, osim Halmštada na čijem kontu i dalje stoji samo "krompirić". Ipak, slika bi već posle večerašnjih duela Sampdorije i Herte, Marka Pantelića, odnosno Steaue i Halmštada, mogla znatno da se izoštri.

Praška Slavija bi pobedom nad Monakom, u A grupi, prebrinula sve brige o daljem plasmanu, dok sofijski CSKA protiv Vikinga hvata poslednji voz za dalji plasman. Meč između Brondbija i Espanjola, u B grupi, značajan za obe ekipe. U drugom susretu moskovska Lokomotiva bi pobedom, nad već otpisanom Petah Tikvom, sigurno osigurala dalji plasman. Liteks, koji vodi naš Ljupko Petrović, pobedom nad AZ Alkmarom definitivno bi osigurao prolaz šesnaestinu finala. U drugoj utakmici, Dnjepar i Grashopers će se boriti za prve bodove u ovom takmičenju.

Predsednik čuva trenera Strazbura

Iako je trener Strazbura Dugupero na udaru medija od početka sezone zbog loših rezultata tima i plasmana na dnu francuske lige, predsednik kluba Alen Afelu podržao je svog stratega. Afelu je spreman da mu čak poveća fond za kupovinu novih igrača.
- Još podržavam i njega i igrače. Trener nije kriv za poraze. Njegov rad ne smemo da dovodimo u pitanje. Njegova smena bila bi velika greška. Nekad je bolje ulagati u izgradnju tima. Istina je da nemamo veliki broj dobrih igrača. Samo 13-14 njih zaslužuje mesto u prvom timu - kaže Afelu.

D. R.

V. Ž.


vesti po rubrikama

^sport

Kakav, bre, Vata?
Nisam pretio njegovoj porodici
Nek' dođe Toti da vidimo gde smo
Postili Krstić i Čabarkapa
Derbi meč u Đenovi
Plavi favoriti i bez selektora
Rimljani na kolenima
Navijač tvrdi da je Hemofarm potkupio policiju lovom na divljač
 


     


FastCounter by LinkExchange