GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Rolingstonsi u julu u Beogradu?

LONDON - Ako sve bude bilo kako treba Rolingstonsi će, u okviru svoje evropske turneje koja počinje 27. maja koncertom u Barseloni, nastupiti i u Srbiji, odnosno Beogradu, objavljeno je juče na zvaničnom sajtu legendarne grupe njnjnj. rollingstones. com. Direktor producentske kuće "Komuna" Maksa Ćatović izjavio je Tanjugu da će Rolingstonsi 2. jula iduće godine održati koncert u Beogradu, ali nije precizirao ostale pojedinosti, rekavši da će sve "biti obelodanjeno na konferenciji za novinare sledeće nedelje".

Rolingstonsi su postavili obrasce modernog rok spektakla i drže svetski rekord po prodatim kartama na njihovim prethodnim turnejama "Mostovi ka Babilonu" i "Licks". Za sada su potvrđeni datumi nastupa u Holandiji, Nemačkoj, Francuskoj, Belgiji, Italiji, Španiji, Švedskoj, Norveškoj, Velikoj Britaniji, Poljskoj, Austriji i Češkoj. Karte za sve ove koncerte biće u prodaji od ove subote. Prosečna cena ulaznice je 75 evra, u skladu sa poslovnim kredom Stonsa da ulaznice treba da budu pristupačne svim obožavaocima.

Direktor turneje Majkl Kol čak je najavio i postavljanje nekoliko stotina sedišta na samoj bini sa koje će bend svirati. "Pružićemo fanovima jedinstveno iskustvo - mogućnost da osete kako izgleda biti na sceni sa Stonsima! "

S. Đ. M.


vesti po rubrikama

^kultura

Putovanje u ritmu kan-kana
Verujem jedino u katarzu pojedinca
Rolingstonsi u julu u Beogradu?
Betmen oslobodilac Zrenjanina
Svetska premijera baleta "Kraljica Margo"
 


     


FastCounter by LinkExchange