GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 29. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Piksi pomogao košarkašima da dobiju "vajld kartu"

Odlazak Dragana Stojkovića u daleki Japan bio je u dobroj meri i od nacionalnog interesa. Predsednik Crvene zvezde ugovorio je odigravanje Tojota kupa u Beogradu, ali i "lobirao" kod organizatora narednog Svetskog prevenstva za košarkaše, za koje smo naposletku, dobili "vajld kartu", svakako najviše zahvaljujući uticaju Bore Stankovića.

- Boravak u Japanu iskoristio sam i za neke druge stvari. Preciznije rečeno, na neki način sam učestvovao u tome da naši košarkaši dobiju "vajld kartu" za SP. Ne kažem da smo dobili "vajld kartu" zahvaljujući meni. Samo sam iskoristio to što sam Srbin, što imam uticaja u Zemlji izlazećeg sunca, tako da sam određenim ljudima mogao da kažem neku reč - otkrio je Piksi.

Stojković je poput političara, nedavni put u Japan okarakterisao kao uspešan.
- U planu je da se početkom avgusta odigra Tojota kup u Beogradu sa klubovima koje japanski proizvođač automobila sponzoriše (Zvezda, Valensija, Nagoja i Fiorentina). Načelno su saglasni, ali do toga ima dosta vremena. Takođe, bilo je pregovora o angažovanju nekih japanskih igrača. Ne bih o imenima, jer dosta toga zavisi da li će doći do realizacije. Hoćemo da dovedemo atraktivnog igrača, reprezentativnog formata od koga bismo imali koristi i određene beneficije - poručio je predsednik Zvezde.


vesti po rubrikama

^sport

Pionir načinje "vučicu"
Nisu svi za Zvezdu
Kralj čelendžera
Vojvodina oborila kladionice
Samo Barsi ne možemo ništa
Piksi pomogao košarkašima da dobiju "vajld kartu"
Ronaldinjo: Bog svakome dao po dar
 


     


FastCounter by LinkExchange