GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 28. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Praktične usluge Vojvođanske banke

Porodični PLUS paket

Korisnici paketa dobijaju besplatnu "viza-elektron" karticu, dok se "viza" kreditna kartica i "dinakard" kreditna kartica izdaju bez depozita, članarine i naknade za vođenje računa

Bankarske usluge se sve više koncipiraju tako da štede vreme i novac klijenata, a ukoliko se koriste u okviru paketa dostupne su po znatno povoljnijim uslovima, dok su mnoge čak i besplatne.

U okviru porodičnog PLUS paketa proizvoda i usluga Vojvođanske banke, svaki korisnik paketa dobija besplatnu viza-elektron karticu, dok se viza-kreditna kartica i dinakard kreditna kartica izdaju bez depozita, članarine i naknade za vođenje računa.

Pored kreditnih kartica, korisniku paketa na raspolaganju su još dve vrste kredita - dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu i mini gotovinski kredit u iznosu do 500 evra bez depozita i učešća, s rokom otplate do 12 meseci i kamatnom stopom od 12 odsto godišnje (EKS 16,38 odsto). Uz četiri vrste kredita, paket uključuje otvaranje i vođenje tekućeg računa bez naknade, besplatan izvod na kućnu ili e-mail adresu, trajne naloge za plaćanje mesečnih obaveza bez naknade, SMS upit u stanje na tekućem računu, SMS dopunu mobilnih pripeid računa i zakup sefa po 20 odsto naknadi. Sve navedene usluge su objedinjene kako bi se klijentima omogućilo da na najjednostavniji način upravljaju svojim sredstvima, maksimalno štedeći novac i vreme.

Viza i dina kreditne kartice najpraktičnije su sredstvo bezgotovinskog plaćanja. Kredit limit se utvrđuje u dinarima, bez primene valutne klauzule. Transakcije načinjene dinakard kreditnom karticom otplaćuju se u 3, 6 ili 12 mesečnih rata, u zavisnosti od iznosa transakcije. Transakcije do 5.000 dinara otplaćuje se u tri jednake rate, od 5.001 do 10.000 dinara u šest rata, a preko 10.000 dinara u 12 mesečnih rata. Zahtev za dinakard kreditnu karticu mogu podneti svi građani Republike Srbije.

Visa kreditna, može se koristiti u zemlji i inostranstvu. Transakcije načinjene u inostranstvu otplaćuju se u dve jednake mesečne rate, dok se transakcije načinjene u zemlji otplaćuju u unapred definisanom procentu otplate - 10 odsto ili 15 odsto od utrošenog dela kredita, odnosno minimum 1.000 dinara.

Kamata na iskorišćeni deo kredita preko viza ili dinakard kreditne kartice iznosi 1,8 odsto mesečno.
Vojvođanska banka lider je u poslovima kartičarstva i četvrtina izdatih viza i dina kartica u Srbiji nosi znak kuće pravih vrednosti.


vesti po rubrikama

^banke

Banka kao investitor, a ne trgovac
"Plastični" novac potiskuje čekove
Ček na poček ukida se krajem novembra
Super keš kredit
Porodični PLUS paket
Lažne kartice savršene kopije originala
Šta je kreditna kartica
Krediti za gradnju
 


     


FastCounter by LinkExchange