GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 27. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVANBIKBLIZANCI
Čuvajte se povreda, kako u saobraćaju, tako i kod kuće. Budite strpljiviji, tolerantniji, pa i nežniji, tako ćete se i vi opustiti. Pokažite što je moguće više razumevanja za druge. Nežnost i strast vladaju u ljubavnim odnosima, pa se savetuje da to maksimalno iskoristite. Pošto je pred vama uspešan dan, ne dozvolite da vam ga iko upropasti.Brzo radite samo one poslove koje volite. Sve ostalo otaljavate. U izvesnoj situaciji delujete nepromišljeno. Udarajući glavom o zid ne možete ga razbiti. Sklonosti ka virusnim oboljenjima trenutno su pojačane, pa preduzmite preventivne mere. Izbegavajte situacije koje mogu dovesti do bolesti. Radite na jačanju imuniteta.Trgnite se, krenite u akciju ukoliko želite da spasete ono što se spasti može. Ne razmišljajte o problemima jer će i za njih doći vreme. Sada je trenutak za uživanje. Imate osećaj da znate šta će se dogoditi, pa iskoristite ovu svoju prednost. Ponašate se kao da ste centar sveta. Možda nije loše da se malo korigujete.

 

RAKLAVDEVICA
Organizujte veselo druženje ili kod vas ili van kuće, ali s partnerom. Osoba koju ste vi poželeli da vidite, izbegava vas, mada vi znate razloge za tako nešto, nije vam baš drago. Ipak razmislite o svojoj potencijalnoj krivici u svemu. Ako ništa drugo... uzmite telefon u šake... izvinite se ili šta već... Ali, pazite šta radite u ljubavi.Okolini se činite prijemčivim za sve, pa su moguća i razočaranja. Imate više strpljenja za ljude oko sebe nego što je to tipično za vas. Dobro ste raspoloženi uprkos nervozi jer očekujete obećani dobitak. Trebalo bi da se zdravije hranite, i uopšte vodite računa o sebi. Ako, pak, niste zadovoljni vašim odnosima, posebno partnerskim, otvoreno razgovarajte.Danas biste mogli da se posvetite rešavanju nekih nagomilanih kućnih poslova, ali i da platite pristigle račune. Device retko vole da lenstvuju danas je to tako. Mala glavobolja, ali vam parter pruža razumevanje. Ne tražite dlaku u jajetu, ne stavljajte ljubav na probu. Moguć raskid. Nove veze prolaze kroz kvalitativna poboljšanja.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Jedan problem čije ste rešavanje namerno odlagali mesecima postaće naoko nerešiv. Postoje zle osobe koje su oko vas, a na koje ne sumnjate, i one će pokušati da obezvrede neke vaše poslovne poteze, što samo doliva ulje na vatru. Trenirajte toleranciju. Nemojte da preterate sa zabavom jer ćete se posle kajati.Primorani ste da funkcionišete na više koloseka, stoga se ponašajte oprezno i odgovorno, pa ćete izgurati bez problema. Vest o putovanju uskoro ćete dobiti i samim tim će vam laknuti. Neki pripadnici znaka su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Važno je da otpustite kočnice, biće lepše. Kupujete poklon.Poslovna veza u koju ste ulagali sve svoje nade slabi. Nisu partneri izneverili vas, već je cela situacija bila plod vaših želja, više nego realnih osnova. Druženje će vam skrenuti pažnju sa nezadovoljavajuće finansijske situacije. Ako ste u vezi, budite više s partnerom i pokažite nežnost.

 

JARACVODOLIJARIBE
Pripadnici ovog zemljanog znaka imaju teškoće sa hormonima koje pojačavaju nervozu. Obuzdajte hormone! Naročito se čuvajte burnih emotivnih događaja. Neki od vas razmišljaju o novom kvalitetu veze. Možda i o braku? Oni drugi srešće nove ljude i sklopiti lepa prijateljstva. Možda ćete sresti i novu ljubav.Mislili ste da vam je potreban odmor, ali čim nastupi prazan hod, sputani ste. Razlog leži u nezadovoljstvu načinom na koji se provodite. Razmislite o tome. Menjate odnos prema nekim bliskim osobama. Nemojte biti grubi, naročito ne sa partnerom, koji samo želi da pokažete više ljubavi.Obratite pažnju na konzumiranje "tečnosti" i cigareta. Možda malo preterujete? Kinjite partnera. Ukoliko ne promenite odnos prema njemu, možete se nadati da će vam biti uzvraćeno ravnom merom. Dobitak koji stiže nije zanemariv. Činite i onima kojima ne bi trebalo. Vreme je da mislite malo i na sebe.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Koje ste drvo?
 


     


FastCounter by LinkExchange