GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 27. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Rezolucija o kosmosu

Rezolucija o ravnosti Zemlje

Narodna skupština Republike Srbije donosi rezoluciju kojom se ustanovljava da je planeta Zemlja ravna. Namerno se izbegava reč ploča jer, što se skupštine tiče, Zemlja može i da ne bude ploča sve dok je ravna. Skupština se poziva na rezoluciju Svete Stolice od 13.5.1244. u kojoj se jasno kaže da je Zemlja ravna ploča i da se svako ko tvrdi drugačije ima spaliti na lomači.

Problem sa takozvanom krivinom Zemlje nastaje zbog toga što postoje velike imperijalne sile koje zapremaju površinu planete dovoljno veliku da se ta navodna krivina uočava. Zato Skupština predlaže da se izvrši regionalizacija SAD, Kine, Rusije, Indije i ostalih nuklearnih sila. U slučaju neispunjenja zahteva, Skupština će dotičnim zemljama uvesti sankcije koje počinju embargom na uvoz kajmaka i malina.

Rezolucija o rušenju zvučnog zida

U Srbiji ne postoji zvučni zid jer to podseća na mračnu prošlost pod tajnim službama kada su zidovi imali uši. Pored toga, zidovi podsećaju na podele i Skupština smatra da je imputiranje bilo kakvog zida, pa makar i takozvanog fizičkim zakonima propisanog zvučnog, još jedan pokušaj razdvajanja dva oka u glavi.

Rezolucija o ukidanju zakona gravitacije

Poštovanje zakona gravitacije, tog vekovnog neprijatelja srpskog roda, dovelo je do tragičnih posledica kao što su devalvacija dinara, pad životnog standarda, ekonomski sunovrat i sve češća pojava impotencije kod Srba. Odrednica o slobodnom padu izazvala je kod članova vlade nesanicu i napade anksioznosti. Uostalom, kakav je to slobodan pad kad moraš da padneš?! Slobodan pad se ruga pojmu slobode i kao takav ne priliči jednom odvajkada slobodarskom narodu. Ako se desi da nam Međunarodna zajednica nametne rešenje o zakonu gravitacije, donećemo amandman po kome sva fizička tela, uključujući i vladu, neće padati sa vratolomnim ubrzanjem od 9,81 m/s2, već sa minimalnim ubrzanjem koje teži nuli, što će vladi pomoći da izdrži do kraja mandata.

Pored toga, čak i prema tom antisrpskom zakonu gravitacije koji je kao i Haški sud ustanovljen bez pitanja Srba, sva tela privlačno deluju jedna na druga, bez obzira na masu i veličinu. Ovo je zdrav koren koji Skupština može da prihvati kao implementaciju načela ravnopravnosti kome se dodaje načelo prava na samoopredeljenje. Iz ovog razloga se Srbija saginjati neće i zato je potpuno legitimno da se povinuje ne Srbija Svetu, nego Svet opravdanim srpskim zahtevima.

Rezolucija o ukidanju fizičkih zakona kao takvih

Narodna skupština je utvrdila da zakoni fizike, koji su trenutno na snazi, nisu u skladu sa Ustavom Srbije. Većina tih zakona je nekritički preuzeta sa Zapada i to bez ikakvog prilagođavanja domaćim prilikama. Zakoni nisu čak ni prepisani iz pravnih dokumenata, kao što je red i običaj, već iz udžbenika za osnovnu školu, što je nezapamćen presedan u pravnim naukama. Osim toga, fizički zakoni nisu prošli regularnu demokratsku proceduru, nisu doneti u Skupštini nego đavo će ga znati gde, što je direktan udar na legalizam kao osnovu srpskog nacionalnog bića.


vesti po rubrikama

^glasine

Rezolucija o kosmosu
Rečnik poznatih reči i pojmova
Doktor Znajša odgovara
Vesti iz budućnosti: Sine sizife, majkina budalo
 


     


FastCounter by LinkExchange