GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 26. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVANBIKBLIZANCI
Slabo pamćenje ne bi trebalo da vas brine. Jednostavno ste odsutni i ne slušate šta vam se govori. Ne preterujte sa hranom i pićem. Veza u kojoj ste zaista nije sjajna. Zašto nastojite da je sačuvate... Partner očekuje nešto, pa ga po ko zna koji put možete fascinirati. Bavljenje sportom pomoći će vam da se oslobodite viška kalorija.Pokušajte da se racionalnije odnosite prema novcu. Konfliktna situacija od vas zahteva da preuzmete rizik i izaberete pravi, ali i jedini mogući put. Diskutabilno je, međutim, koliko ste u stanju da to učinite. Niste ni svesni koliko imate sreće. Uz podršku uticajne osobe, ostvarićete planove.Pošto je i sudbina uplela prste, to se dalo i očekivati. Mogući su problemi sa srcem, koji su samo posledica disfunkcije drugih organa. Ukoliko primetite smetnje, ne oklevajte već krenite u akciju. Nervoza! Ovih dana vam Lavovi prijaju. Ako vam se neki pripadnik ovog znaka bude okačio o vrat, prihvatite izazov.

 

RAKLAVDEVICA
Stalni partner ne mora baš sve da zna. Avantura. Pod hitno je poželjno napraviti planove i organizovati vreme. Samo tako ćete moći da ostvarite maksimum i izbegnete sumnje u sebe. Ukoliko ste naučili životnu lekciju i shvatili da se sve, i dobro i loše, ponavlja - biće vam sjajno. U protivnom, lupićete glavom o zid.Trebalo bi da se urazumite. Zahvaljujući nečijem uticaju, ponudiće vam se nove poslovne mogućnosti, koje podrazumevaju i finansijsko blagostanje. Ne nervirajte se bez potrebe. Psihički problemi su posledica nezadovoljstava i odnosa sa roditeljima, najverovatnije ocem ili starijim članovima familije. Nesposobni ste da kontrolišete svoje postupke.Energija koja vas trenutno zapljuskuje donosi vam vitalnost na svim poljima, pa i na ljubavnom. Možda Ovan uspeva da probudi vaše uspavane strasti? Ne prenagljujte sa odlukama, ne budite tvrdoglavi i nezreli. Uozbiljite se, jer ćete se, u protivnom, sa svima posvađati. Od vas se očekuje da maksimalno kontrolišete sopstvene postupke.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Okolina će pokušavati da vas na svaki način izbaci iz ravnoteže. Bićete pobednik. Dobro vam je krenulo na poslu. Donose materijalne rezultate. Naredni dani su odlični za učenje, bavljenje psihološkim temama, sticanje mudrosti. Dobro se osećate, što ne znači da treba da se opustite i da zapostavite očuvanje zdravlja.Ishrana, sport, vitamini - na sve valja obratiti pažnju. Idealna kombinacija su Bikovi i Vage. Iako od ovih drugih bežite, to ne znači da vas neka Vaga neće stići. Sve je propraćeno burnim seksom. Pošto na izvesna pitanja ne nalazite odgovor, ne pokušavajte da s njima opterećujete.Sve dolazi na svoje mesto. Uskoro će i situacija biti jasnija. Na sebe ste svalili više obaveza nego što ste u stanju da izdržite, pa očekujte "pucanje po svim šavovima". Uostalom, tražili ste - gledajte! Malo vremena, a posla preko glave. Ukoliko osetite bolove u predelu gornjeg dela leđa, u pitanju su jetra i žučna kesa.

 

JARACVODOLIJARIBE
Iscrpljeni ste i nedovoljno motivisani, pa zanemarujete neke lične potrebe. Problemi. Malaksalost je posledica pada imuniteta. Prema partneru se ponašate tiranski. Strelac je osoba na kojoj se iskaljujete, a samo Devica može da vas razume. I Jarac dolazi u obzir. Novčana situacija se, na sveopšte zadovoljstvo, popravlja.Ovako više ne može. Izbegavajte upotrebu sile. Funkcionišete u idealističkom maniru. Učite od Škorpija. Još ako uspete da se ne razočarate - biće sjajno. Zadovoljite se sopstvenom prednošću u izvesnoj situaciji. Očekuje vas javni nastup, posebno ako se bavite kreativnim radom. U relativno ste dobroj formi. Ako vam bude uspelo da obroke svedete na razumnu meru...Neće biti nepredvidljivih događaja na zdravstvenom planu. Sa partnerom ste u potpunosti zadovoljni. Nemate nameru da ga menjate. Najviše vam odgovaraju Lavovi i Strelci. Vatreni znaci greju vas oko srca. Uživajte u blagodatima života. Povoljni planetarni aspekti poručuju da se opustite i ne opterećujte se sekundarnim stvarima. Srećno!

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Iz ženskog ugla:Svadba, svadba... samo što pre da prođe
Iz muškog ugla: Svadba, svadba... samo što pre da prođe
Iz ženskog ugla: Stvarno mi je dosta onih dana
Iz muškog ugla: Stvarno mi je dosta onih dana
Kako da upoznate nekog zanimljivog?
Malo muškaraca voli duhovite žene
Šta žene mrze: Ne podnosim kada on...
 


     


FastCounter by LinkExchange