GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 25. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVANBIKBLIZANCI
Skladno funkcionišete sa okolinom, porodicom i prijateljima. Oni vam pomažu da se dobro osećate i uživate u svakom trenutku. Napredak je neminovan. Postoji mogućnost da neke poslove obavljate u kući i da na taj način popravite budžet. Ipak, prihodi su i dalje manji od rashoda. Pošto postoji opasnost od neželjene trudnoćće, koristite preventivne mere.Valja se izboriti i sa pojačanim apetitom, ne samo seksualne prirode. Prema partneru se ponašate zaštitnički. Pomešali ste lončiće - niste mu vi roditelj! Možda mu prevelika briga i smeta? I pored svega - sreća! Zbog nepromišljenosti, moguće su i nevolje. Dobro razmislite pre nego što se u nešto upustite.Nedozvoljene radnje su kao kašalj: ne mogu se sakriti. Uživate u svom lepim stvarima: ljubav, sreća i harmonija na sve strane. Pokušavate da napravite idola, što nije poželjno. Kad se udruže dva vazdušna znaka, znate li šta može da se dogodi? Poplava emocija. Sve je kratko, ali slatko.

 

RAKLAVDEVICA
Ne kupujte stvari koje vam nisu neophodne. Morate biti racionalniji kad je reč o novacu. Ovo se odnosi pre svega na žensku populaciju. Muški Rakovi ovih dana su prave stipse. Ukoliko uspete da budete mudri, manje pričate, a više konkretno radite na ostvarenju zadatog cilja - šanse za uspeh biće veće.Prija vam rad u samoći. Zahvaljujući tome obavljate poslove na zadovoljavajući način. Još kad bi bilo više para? Strahovi vas blokiraju a da toga niste ni svesni. Projektujete nezadovoljstva, pa ona koče ostvarenje cilja. Boravak u prirodi je idealno rešenje. Ukoliko mislite da horoskop greši, znajte da pripadate nižem tipu znaka, koji je okrenut isključivo materiji.Namćorasti ste i asocijalni, što partneru nikako ne odgovara. Kupuje vam poklone, čini sve da vam izmami osmeh, ali slaba vajda. Kinjite ga! Stvarnosti se ne treba plašiti već se sa njom valja uhvatiti u otvorenu borbu. Nemate šta da izgubite, jer imate gomilu prednosti u odnosu na druge.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Okolina vas intenzivno povređuje. Eto razloga za krajnje negativan stav koji vas ovih dana obuzima. Ukoliko se budete distancirali, postoji šansa da ublažite nezadovoljstvo. Materijalni gubitak negativno utiče na motivaciju. Osećate da su vas gotovo svi izneverili, saradnici posebno. Krivac je uvek neko drugi.Mogući su procesi upale širokog spektra. Slabost genitalnih organa i mokraćnih puteva posledica su nezalečene prehlade. Harmonični ste sa samim sobom, pa i sa drugima. Donosite odluku o tome da prekinete romansu. Ni šarmantni Lav ne može da vas fascinira. Krivac za sve je jedino vaš negativan stav.Zahvaljujući neverovatnim količinama optimizma i duševnoj snazi, postići ćete čuda. Ušli ste u period odličan za polaganje ispita, za poslovna putovanja i kreativne projekte. Planete vas trenutno zdušno podržavaju. Razumnim potezima izbegavate povrede. Ukoliko prestanete da vrtite film unazad, bićete smireniji.

 

JARACVODOLIJARIBE
Odakle tolika gorčina? Zbog čega mislite da vam se sve vraća lošije nego što ste zaslužili? Dešava vam se upravo ono što treba da se desi. Oslušnite intuiciju, ona vas opominje i ukazuje vam na to u kom smeru valja krenuti. Karijera je u pitanju, a ljubav može da pričeka. Vodolija vas intrigira.Sve poslove radite s ljubavlju. Maksimalno se predajete stvarima koje zaokupljaju vašu pažnju, što neće ostati nezapaženo. Imate vremena i za hobi. Preosetljivost je čisto subjektivne prirode. Sukobi sa prijateljima, bez vidljivog opravdanja, mogu dovesti do psihičkog nezadovoljstva.Na planu ljubavi evidentno je uzbuđenje i slatka neizvesnost. Zaljubljeni ste. Ulećete u ljubavnu avanturu onako kako to samo vi umete. Svi znaci dolaze u obzir. Iskoristite nagli priliv energije i optimizma da biste se izborili sa glavnim neprijateljem - preosetljivošću. Birajte društvo, pa će i raspoloženje biti bolje.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Iskustva veterinara: Mali zmaj u kući
Ruske kornjače su ljubimci za ceo život
 


     


FastCounter by LinkExchange