GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 24. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Košarkaši Partizana u 4. kolu Evrolige večeras gosti Panatinaikosa

Željko protiv svojih

Očekujem utakmicu izuzetno visokog emotivnog naboja. Ovo je moja sedma sezona u Panatinaikosu, a prvi put igram protiv crno-belih, rekao je bivši selektor SCG Obradović

Imajući u vidu da je njegov najbolji šuter Jaka Lakovič bolestan, te da zbog povrede možda neće moći da računa ni na Dimitrisa Dijamantidisa, odnosno Fraciskosa Alvertisa, možda se trener Panatinaikosa Željko Obradović ovoga puta neće toliko naljutiti ako Vlado Šćepanović (koji je jedini priznao da je tokom priprema za EP posećivao atinske diskoteke) ponovo odluči da pokaže drugarima iz Beograda koliko dobro poznaje noćni život grčke prestonice. Dejan Milojević je letos već imao prilike da se u to uveri, ali ostali igrači Partizana, koji večeras (19.45, RTS), u četvrtom kolu Evrolige, gostuju Panatinaikosu, nisu bili te sreće, pa im valja omogućiti i tu vrstu obrazovanja...

Pobeđujemo sa 120 odsto

- Nadam se da će nas krenuti šut i da ćemo biti bolji u skoku, jer smo u tim aspektima bili najslabiji u dosadašnjem takmičenju. Partizan ima najmlađi sastav u Evroligi, ali ako budemo u stanju da damo 120 odsto od sebe, mislim da možemo da se nadamo pobedi - kaže Predrag Šuput.

Bilo kako bilo, naš šampion, inače najneefikasniji tim Evrolige, pokušaće da ostvari prvu pobedu protiv najefikasnije ekipe u takmičenju, koja je bez problema pobeđivala u prethodna tri kola. Osim toga, zanimljivo je i da Obradović, posle sedam godina u Panatinaikosu, prvi put igra protiv svog bivšeg kluba.

- Partizan je tim u kome sam počeo trenersku karijeru, tako da je normalno da očekujem utakmicu izuzetno visokog emotivnog naboja - kaže bivši selektor naše reprezentacije. - Zapravo, ovo je moja sedma sezona u Panatinaikosu, a prvi put igram protiv crno-belih. Niko od mojih igrača nema pravo da misli kako smo unapred pobedili Partizan, jer je reč o veoma opasnoj ekipi.

A. J.


vesti po rubrikama

^sport

Zvezda skida mrak
Andrej Veliki
Željko protiv svojih
Majna plitka za crveno-bele
 


     


FastCounter by LinkExchange