GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 24. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


U bioskope danas dolazi film o neverovatnim avanturama Volasa i Gromita

Prokletstvo Zekodlaka

Nagrade!!!

Taramaunt i Glas dele pet puta po dve karte za premijeru filma "Volas i Gromit: Prokletstvo Zekodlaka". Potrebno je jedino da danas do 13 sati okrenete broj telefona 011/344-64-30.

Omiljeni junaci od plastelina - čudni pronalazač Volas i njegov odani psić Gromit ponovo su sa nama. Ovoga puta na velikom platnu oni imaju novi zadatak. Lejdi Totington organizuje 517. godišnje takmičenje gigantskog povrća, a biće po imenu Zekodlak može sve da upropasti. Ovo biće je prava napast za ovakvo povrće i samo Volas i Gromit mogu da ga zaustave. Naravno, nije sve tako lako... Zekodlak je pametno i snalažljivo biće, a naši drugari imaju i neprijatelje koji su nasilni i žele da stanu na put i Zekodlaku i njima.

Filmovi o ovim junacima nastali su pre 16 godina i stekli su veliku popularnost, a reditelju Niku Parku doneli su tri Oskara za najbolji kratki animirani film. Glas glavnim likovima filma pozajmljuju Piter Salis, Rolf Fajns, Helena Bonam Karter, Piter Kiz, Džon Tomson... Vreme je za odlazak u bioskop!!!
Rešite misteriju Zekodlaka!


vesti po rubrikama

^glasić

Crtani junaci: Fantastični
Prokletstvo Zekodlaka
Šta je to u stvari... umetnost
Zanimljivosti
Dečje vesti: Lutka za šminkanje
 


     


FastCounter by LinkExchange