GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 24. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Suzavcem protiv kontrolnog zadatka

U Elektrotehničkoj školi u Zemunu, juče je na početku drugog časa popodnevne smene raspršen suzavac namenjen samoodbrani, koji je ovoga puta poslužio odlaganju kontrolne vežbe.

-Čim je profesor Tomislav Gagić ušao u učionicu drugog osam razreda osetio je neprijatan miris, a ubrzo su svi prisutni počeli da kašlju. Đaci su planski upotrebili suzavac jer su za taj čas imali zakazanu kontrolnu vežbu koju su hteli da odlože - objašnjava direktor Elektrotehničke škole, Dragan Malešević.

Profesor Gagić je, prema Maleševićevim rečima, odmah otvorio prozore u učionici, a pozvana je hitna pomoć. Ubrzo su stigli i policijski inspektori.
- Nakon incidenta dvojica dečaka su imala mučninu, ali niko nije povređen. Policija je pregledala učionicu i našla bočicu suzavca u spreju na nadstrešnici prozora - kaže dalje Malešević i dodaje da će odgovorni đaci biti blaže kažnjeni ako sami prijave svoju krivicu.

Elektrotehnička škola koju pohađaju uglavnom momci nalazi se u istoj zgradi gde i Srednja medicinska škola koju pohađaju uglavnom devojke, pa je pre dve godine pored već uobičajenog čuvara uvedeno i policijsko obezbeđenje.
- Bezbednost garantuje i 16 kamera koje smo ove godine postavili po hodnicima, a planiramo da postavimo video-nadzor za dvorište kao i za ulicu.

D. M.


vesti po rubrikama

^Beograd

Uzeli nam pare za "grejanje u pokušaju"
Sneg zapretio samo na kratko
Skuplje grejanje
Problem stare zgrade
Suzavcem protiv kontrolnog zadatka
Štrajk glađu zbog dozvola
Protiv nasilja nad ženama
Novi pres centar na starom mestu
Gradske vesti: Italijan blokirao saobraćaj
 


     


FastCounter by LinkExchange