GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 21. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVANBIKBLIZANCI
Poželjno je napraviti dobru strategiju ako želite da isplivate iz mase poslovnih obaveza. Gubitak fizičke snage u kombinaciji sa depresijom - prosto da poludite od muke. Ovnovi koji umeju da budu i hipohondri, preduzeće mere opreza. Izdržite stoički naredne dane, jer vas očekuje mnogo nerešenih problema i izazova.Ukoliko budete na izvesno vreme razdvojeni od partnera, obuzeće vas ljubomora i nesigurnost. Problem je isključivo u vama. Pomoć možete očekivati od Jaraca. Neka vas ne savladaju pesimizam i želja za samoćom. Zračite unutrašnjim skladom i harmonijom. U očekivanju lepše budućnosti, gomila nepovezanih misli mota vam se po glavi.Mnogi Blizanci posao ne shvataju suviše ozbiljno ili pokušavaju da nađu novi način da sa zadovoljstvom obavljaju postojeće obaveze. Rešavaju da se još manje uzbuđuju i nerviraju zbog toga. Nervoza i konfuzija samo su posledica pozitivnih stresova. Prosto niste svesni toga da i vama nešto tako lepo može da se desi.

 

RAKLAVDEVICA
U kombinaciji sa Vodolijom, kao novom potencijalnom simpatijom, nadajte se sve samim iznenađenjima. Vi - zbunjeni, a ona luckasta... Konačan ishod je dobar seks. Postarajte se da narednih dana završite sve započete poslove. Izbegavajte impulsivne akcije i bezvredno rasipanje energije na besmislene tračeve.Naoružajte se strpljenjem, jer je pred vama sedmica u kojoj će vam ono biti i te kako potrebno. Previše obaveza čini vas rastrzanim, tako da ne vidite izlaz. Iako pokušavate da se distancirate od poslovnih problema, teško vam to polazi za rukom. Vredni ste, radni, pouzdani. Shodno tome očekuje vas dobitak.Problemi sa organima za varenje zahtevaju ozbiljniji tretman. Iako znate šta vam smeta, zlostavljate sopstveno telo bežeći u bolest. U ljubavi idealna kombinacija je Lav ili drugi vulkanski vatreni znak. Pod uslovom da mu ne dosadi vaše zakeranje, sve šanse za idilu su tu. On od vas zahteva bezrezervnu podršku. Pružate mu je.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Zbog obraćanja pažnje na nebitne stvari i perfekcionizam - teže funkcionišete. Na vama je da se korigujete. Možete, samo ako hoćete. Promenljivo raspoloženje, rizici i težnja za prepuštanjem životnim užicima samo su posledice neočekivanog talasa optimizma i priliva energije.Neki predstavnici ovog impulsivnog i strasnog znaka ovih dana su pred važnim i velikim životnim odlukama. U pitanju je promena partnerstva bilo na poslu, bilo u privatnom životu. Pogrešne odluke imaće dalekosežne posledice, posebno ako se zaključci ne tiču samo vas i ako su u sve umešane i mlađe osobe.Sa partnerom ste u korektnim odnosima. Prijateljski se ponašate u napetoj situaciji. Puno nežnosti i strasti je na pomolu. Planirate zajedničko putovanje. Izbegavajte brzopletost, posebno verbalne prirode. Može vam se desiti da uletite u zamku sopstvenih izjava i produbite jaz sa okolinom.

 

JARACVODOLIJARIBE
Zahvaljujući pojačanoj dozi ambicije, uspevate da realizujete sve zamisli. Poslove obavljate sa lakoćom. Uskoro vas očekujte veći dobitak, ali možda ne baš danas. Sklonost ka virusnim oboljenjima može biti ograničavajući faktor u kretanju. Nadajmo se da ste na vreme primili vakcinu protiv gripa.Funkcionišete na bazi ranije stečenih iskustava. Pod uslovom da se setite kikseva iz prošlosti i ne dozvolite da se oni ponove, bićete u najmanju ruku mudri. Prepreke savladavate uspešno nižući uspehe. Ako izbegnete nesigurnost, uspeh će biti udvostručen. Rak nudi idealno rešenje poslovnog problema.Postoji mogućnost da se jave zdravstveni problemi vezani za grudi i gornji deo stomaka, te preduzmite mere opreza. Prija vam porodično-bračni život. Nažalost, većina pripadnika znaka samo će maštati o idili. Situacija nije tako ružičasta. Ne preopterećujte se raznim obavezama i ne dajte obećanja koja niste u stanju da ispunite.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za ponedeljak
Koliko je opasna upala pluća
Opasno salo na stomaku
Matične ćelije pomažu srcu posle udara
Radite vežbe sami
Bodibilding: Promenite učestalost vaših treninga
Gojaznost povećava rizik od impotencije
Posle dijete, svaki dan na vagu!
Pitamo lekara: Šta je insomnija?
Medicinske zanimljivosti:
 


     


FastCounter by LinkExchange