GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 20. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVANBIKBLIZANCI
Susreti sa raznim ljudima će vas oraspoložiti i bićete puni elana za za sve. Imate originalne ideje i za svaku situaciju i za rešenje porodičnog problema. Ako ste zaljubljeni, druga strana će vam ispuniti želje. Moguće je da povoljne vesti dođu i od prijatelja, koji su na nekom visokom položaju.Provešćete popodne zadovoljićete svoje želje i bićete zadovoljni. Ali vi ste zadovoljni jer ste nepopravljivi hedonista. Bikovi koji imaju neko visoko zvanje, ili su na nekom odgovornom položaju mogli bi imati dan pun napetosti i zabrinutosti zbog odluka koje će vam biti saopštene u ponedeljak. Ako ste u ljubavnoj vezi, sjajan dan.Na vrhuncu ste zadovoljstva. U stvari, ne ide sve baš tako glatko i lepo, ali vi to i ne primećujete jer uživate u drugim stvarima. Rešićete iskrsli problem veoma brzo zahvaljujući briljantnom umu koji radi kao švajcarski sat. Mogli biste da imate posla i sa nekim ko vas smatra neodoljivim. Uspeh i zadovoljstvo donosi vam poseta u koju odlazite.

 

RAKLAVDEVICA
Vaše usporene reakcije i urođena intuicija pomoći će vam da dobijete veliku bitku: pobedićete osobe koje vam ne daju mira, a ne znate ni zašto. Nesporazumi u ljubavi, ako ne sakrijete svoje neraspoloženje. Od bračnog ili ljubavnog partnera dobijate poklon ili neku sličnu pažnju. Slobodnima se udvara jedan vatreni znak.Danas ste komunikativniji nego obično, pa ćete proširiti krug poznanika, ali i sastati se sa starim prijateljima. Ako ste u vezi, biće sjajno, a naročito na erotskom planu. Ako ste sami, sačekajte još malo. Dobar provod u svakom slučaju, bilo da ostanete kod kuće ili da izađete sa prijateljima.Pouzdajte se u svoj preduzetljivi duh koji je naglašen ovih dana, pa ćete postići značajne uspehe, čak i na finansijskom planu. Ako ste do sada bili neodlučni u ljubavi, sada morate dati precizne odgovore. Danas vas od prijatelja očekuje iznenađenje ili uspeh i neke pohvale ili nagrade. Jedna osoba moraće, iako nevoljno, da prizna da ste bili u pravu.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Živahni, hedonisti kao i uvek, uspećete na fin i inteligentan način da nametnete svoje ideje. Danas imate sve šanse da se ljubav razvije do neslućenih granica. Ako ste sami - veliki ulov! Spojićete lepo s korisnim tako da ćete u nekom društvu gde se fino provodite završiti i neki važan posao.Nešto ili neko kvari raspoloženje, lako se ljutite, rasejani ste, pa ne vodite računa ni o porodici ni o finansijama. Očekuje vas veče puno napetosti, posebno ako ste u braku i imate neko porodično okupljanje. Mašta radi! Od roditelja dobijate savete koje niste tražili, ipak treba da ih saslušate, a verovatno i poslušate.Mali nesporazumi sa partnerom podstiču vas da razmišljate o sentimentalnom izletu, ali se ipak uzdržite. Ova svađa je prolazna. Budite inicijator nežnosti, pa će vam biti lepo. Dobrog ste raspoloženja, iako će biti razloga da se osećate sasvim drugačije, što vas neće izbaciti iz koloseka. Čuvajte pare.

 

JARACVODOLIJARIBE
Bićete danas velikodušni i odmah zauzvrat dobijate mnogo više nego što ste dali. Dan je pogodan za otvorene razgovore, pa raščistite nesporazume sa okolinom. Važan susret za usamljene. Iako ste imali velike izdatke i nepredviđene troškove, novac nije vaša glavna preokupacija.Kada organizujete vreme, predvidite danas i bavljenje sportom, makar idite u dužu šetnju. Izbegnite izlazak u kafanu. Ako tražite srodnu dušu, očekuju vas velike i lepe novosti. Do izražaja dolazi vaša vitalnost. Danas veoma lako utičete na sve druge. Sutra stiže i novac.Posvetite malo više vremena sebi, dakle ozbiljno razmislite o svemu što vas muči i donesite određene odluke. Sve zavisi od vas, ali sve oko sebe gledate u krivom ogledalu. Od vas zavisi i ljubav. Iako je prva trećina dana izuzetno teška i naporna, biće ovo uspešan dan, doduše uz pomoć dragih prijatelja.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
S kog drveta ste vi pali?
Popularna psihologija: Šta podstiče produktivnost?
Kako da ublažite tuđu zavist
 


     


FastCounter by LinkExchange