GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 20. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Miroslava Todorović (61) iz Niša ubijena u svojoj kući

Zaklao tetku zbog novca

Za ovaj monstruozni zločin osumnjičen je Milan Todorović, bratanac ubijene i još jedna osoba

NIŠ - Miroslava Todorović (61) iz Niša, ubijena je juče oko 13 sati, u kući svoje majke u Ulici Stanoja Glavaša 1 u Nišu. Policija je saopštila da je privela dve osobe na informativni razgovor, povodom ovog zločina, ali nije saopštila njihov identitet. Kako Glas saznaje, za ovaj monstruozni zločin osumnjičen je Milan Todorović, bratanac ubijene Miroslave i još jedna osoba. Pretpostavlja se da je motiv ubistva najverovatnije novac.

- Znam da je moja sestra imala novca, ali ne znam koliko. Ne znam ništa o tome šta se ovde desilo. O ubistvu sestre me je obavestila policija. Inspektori su mi ujedno saopštili da je za zločin osumnjičen moj sin - kaže za Glas Tomislav Todorović.

Miroslava bila mis

Komšije navode da je Miroslava bila izuzetno dobra i veoma lepa žena.
- Verujem da je u svoje vreme bila najlepša žena u gradu. Sedamdesetih godina učestvovala je na izboru za mis Jugoslavije i pobedila - kaže jedan od komšija.

U kući, u kojoj se dogodio zločin, zatekli smo stravičan prizor. U hodniku gde je žena zaklana svuda su tragovi krvi, kao i na ulaznim vratima.
- Nameštao sam antenu na krovu kada sam čuo vrisak. U prvi mah sam pomislio da je umrla Stanika, majka pokojne Miroslave. Ona je dugo bila nepokretna, pa se ćerka starala o njoj. Odjednom sam primetio mladića kako istrčava kroz kapiju. Povikao sam: "Stoj, stoj!", ali je on nastavio da beži. Komšija je utrčao u kola i krenuli smo za njim. Onda smo videli dvojicu kako beže ka Čairskoj česmi. Naišla je policijska patrola i kako sam čuo obojica su uhvaćeni - kaže jedan od očevidaca događaja.

Kako navode komšije, Miroslava je imala svoj stan u Bulevaru Nemanjića u Nišu, ali je stalno bila kod majke da bi je negovala. Nije se nikada udavala, a osim Milana imala je još jednog bratanca.
- Milan je bio problematična osoba. Kasnije su ga roditelji odveli odavde i odselili se u deo grada. Međutim, on je već krenuo stranputicom - kažu komšije.

Miroslava je nedavno dobila otpremninu iz beogradske firme "Progres", gde je dugo radila. Komšije navode da je prodala i vikendicu u selu Gabrovac i zbog toga sumnjaju da je bratanac nasrnuo na tetku kako bi joj oteo novac.

D. Kocić


vesti po rubrikama

^hronika

Zaklao tetku zbog novca
"Mercedesom" platio otpusnu listu
Privedeni beogradski neonacisti