GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 19. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVANBIKBLIZANCI
Malo je reći da ste zaokupljeni novim planovima i idejama. Dan provodite u dobrom raspoloženju, zadovoljni postignutim rezultatima u kampanji animiranja ljudi za vašu stvar. Mnogo štošta vam privlači pažnju. Pošto se od vas očekuje da se povinujete tuđoj želji, to i učinite, ali ne razmišljajte o revanšu.Osećanje društvene neprihvaćenosti i strah od moguće odbačenosti nemaju realnih osnova i proizvod su važnih ličnih projekcija. Neka vas iznenadni događaji vezani za dom i porodicu ne zateknu nespremne. Ko god od ukućana da vam zadaje brige, ne radi to namerno ni planirano.Blizanci su trenutno okupirani ili poslom ili zdravljem ili oboma. Nisu potpuno zadovoljni jer misle da uvek i sve mogu bolje i mogu bolje od drugih. Pokušajte da izvršite zamenu teza u pogledu raznih vrednosti, te da se, ukoliko ne postignete sve, zadovoljite lošijom varijantom. Nije "po vašim standardima", ali je tako.

 

RAKLAVDEVICA
Iako "partner" misli da će vam uteći ili da mu izmičete, varate se i vi i on. Mora se priznati da kad se vi na nekog usredsredite nema te osobe koja može da odoli vašem šarmu. Biće svega, serenada i dugih telefonskih razgovora i varnica na sve strane - pa se snađite. Savetuje se veliki oprez pri finansijskim ulaganjima.Naredni dani biće povoljni za ostvarivanje ne samo poslovnih ideja već i onih vezanih za privatnost. Već naredne nedelje očekuje vas težak, mukotrpan rad, pa se psihički pripremite za njega. Kolebate se da li da investirate u kuću ili u sebe, ali to rešavajte narednih radnih dana. Vikend počinje, opustite se - potrebno vam je...Pa Devica ste, zar ne? Svojim detinjastim, tobože naivnim, šarmom plenite sve oko sebe i blagonaklone i maliciozne, a osmehom razoružavate voljenu osobu, ali i sve one do kojih vam je stalo. Nezadovoljni ste nekim postignutim rezultatima na poslovnom polju. Ne možete uvek imati baš sve, pa ćete o tome misliti u ponedeljak.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Pošto želite da prijatelje zasenite svojim kvalitetima i sjajem, razmišljate o organizovanju javnog skupa u kome bi vaša malenkost bila u prvom planu. Možete isto postići i ako ponudite da nekome pomognete u ulozi domaćina. Uspećete u oba slučaja. No, prijatelji vas neće ostaviti na miru.Pošto krupne izazove rešavate kao od šale, a gubite se kod sitnica, situacija u kojoj se nalazite vam u potpunosti odgovara. Baveći se samo krupnim poslovima uspećete da se dokažete i pokažete sve svoje kvalitete. Dan je dobar za sve što ste zamislili, mada bi bilo dobro da suzbijete megalomanske porive.Jedna Riba ili Vodolija podržava vas u svemu, bilo da se upuštate u avanturu ili potpunu glupost. Odlično sarađujete sa svima koji znaju da cene vašu preduzimljivost. Ljubav: Pošto ste preterali sa sebičnošću, morate se otvoreno suočiti sa pravim stanjem stvari i naučiti da ne uzimate samo za sebe, već i da dajete.

 

JARACVODOLIJARIBE
Bežite od odgovornosti i nešto što nije ni malo ružičasto predstavljate nekome kao savršenu idilu. Okrenite se podsvesti, jer vam ona može pomoći da nađete sebe i prestanete da posmatrate život kao san. Posao: Zbog čega ste započeli više stvari istovremeno i ostavili ih nezavršene? To ne liči na vas.S jedne strane osećate potrebu da se družite, ali s druge, od sebe udaljavate osobe koje vam ukazuju na realnost i koje vas kritikuju. Razmislite, možda u njihovim rečima postoji bar delić istine. Nove poslove još ne započinjete i to je dobro. Neki Bik ili Lav čini sve da vas zavede, a pošto je "teško žabu u vodu naterati".Vodolija ili Ovan vam nudi nov pristup u prevazilaženju problema. Pitanje je da li vi verujete u njegove/njene procene ili smatrate da nije u pravu, pa odbijate njegov/njen predlog. Mogući su i porodični problemi zbog kojih ste zabrinuti. Možda imate razloga za to, ali za nesigurnost nipošto nemate.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Iz ženskog ugla: Pa ti si, u stvari, monstrum
Iz muškog ugla: Pa ti si, u stvari, monstrum
Iz ženskog ugla: O češanju i podrigivanju, šamarima i plakanju
Iz muškog ugla: O češanju i podrigivanju, šamarima i plakanju
7 glavnih prepreka dugoj vezi
 


     


FastCounter by LinkExchange