GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 18. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Posle TV duela na Pinku, Velimir Ilić sasuo paljbu psovki i pretnji na račun Dragana Đilasa

Sa TV ekrana pravo na sud!

Dragan Đilas najavljuje tužbu, ali smatra da će se Ilić sigurno pozvati na imunitet jer, da se ne oslanja na to, ne bi ni lagao

BEOGRAD - Po završetku TV Duela na Pinku, ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić sasuo je lavinu psovki i pretnji na račun direktora Narodne kancelarije Dragan Đilasa. Kako je Glas saznao, nervozni Ilić je, pred nekoliko ljudi sa ove televizije, rekao Đilasu: "J... ti majku, videćeš ti mene, pokazaću ti ja, smradu jedan.

- Psovao mu je majku, vređao, a skoro je i udario Đilasa koliko je mlatarao rukama. To se moglo i očekivati i pred sam kraj duela, jer je izgledao kao da jedva čeka da se zavesa spusti i da mu, u svom stilu, pokaže. Mnogi gledaoci su preksinoć, tokom odjavne špice, mogli Ilića čuti kako Dragana Đilasa naziva smradom, udbašom i slično - rekao je sagovornik Glasa s Pinka.

Dragan Đilas rekao je za Glas da je sve ovo tačno i da se to desilo pred desetak svedoka. On je ponovo naglasio da će tužiti ministra Ilića.
- Urlao je, mahao je rukama, psovao mi majku, pretio mi je da ću "videti ja", da sam smrad i slično. U emisiji mi se činilo da će se, po prvi put, ponašati kako treba, ali kako se duel završio, tako je počeo s prostaklukom. U svakom slučaju, ja ću protiv njega sigurno podneti tužbu jer drugačiju zaštitu nemam, za razliku od Ilića koga ministar policije Jočić javno podržava da radi šta hoće. Jedini način da dokažem da nisam reketaš, udbaš i slično jeste - sud - istakao je Đilas. On smatra da će se ministar sigurno pozvati na imunitet jer, u suprotnom, ne bi ni lagao.

Portparol Nove Srbije Dubravka Filipovski rekla je da se ne bi bavila s tim šta je bilo posle emisije već da je najvažnije da je Ilić pobedio na TV duelu.
- Taj duel Ministar Ilić je prihvatio kako bi stavio tačku na sve neosnovane optužbe koje je Đilas izrekao. Mislimo da je Ilić argumentima u tome uspeo. Šta je bilo posle emisije, sve je rekla-kazala, tako da ne mogu da vam ni potvrdim ni demantujem da li je bilo psovki, vređanja i slično - rekla je ona.

M. L.


vesti po rubrikama

^društvo

U firmama besni zbog harača RTS-a
Gužva za radno mesto
U kockarnicu samo s ličnom kartom
Sa TV ekrana pravo na sud!
Optužila šefa za seksualno zlostavljanje