GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 17. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Danas se odmarajte i uživajte u meditaciji. Moguće neprijatnosti, nesanica i apatično raspoloženje. Vaga nudi idealno rešenje. Zahvaljujući izuzetnim kreativnim mogućnostima nižete uspehe. Sklonost ka muzici, poeziji i umetnostima trenutno je jaka. Poboljšanje materijalne situacije. Ne sekirajte se zbog zdravlja, pošto se situacija menja nabolje. To ne znači da i dalje treba da preterujete sa hranom, pićem i seksom. Budite umereni. Emotivna nestabilnost je posledica straha da ne bude ugroženo ono do čega vam je najviše stalo - sloboda. Slaganje sa Vagama i Rakovima je odlično. Ne glupirajte se bez potrebe. Ponašajte se u skladu sa prilikama, ne idealizujte saradnike jer sledi razočaranje. Nedostaje vam sigurnost, pa otuda opšte konfuzno stanje. Problem je subjektivne prirode i reakcija na planetarne uticaje. Niste zadovoljni razvojem događaja. Finansijska situacija nije sjajna.

 

RAK LAV DEVICA
Depresija, melanholija, povlačenje pred problemima, umesto da se sa njima suočite. Ako razmišljate da nešto popravite, preduzmite konkretnu akciju. Ovako više ne ide. Uz to, problemi sa bubrezima i osećaj fizičke iscrpljenosti. Ne uviđate sopstveni deo odgovornosti, već svu krivicu svaljujete na partnera. Osećanje nemotivisanosti, nevoljenosti i gubici - zahtevaju da počnete da se bavite stvarima za koje imate smisla. U umetnosti je spas. Za sva ograničenja koja imate odgovor potražite u osećanju niže vrednosti. Preispitajte koliko je ono osnovano. Izvesna situacija čini vas neodlučnim do te mere da to prerasta u mučenje samog sebe. Hitno menjajte stavove! Okrenite se privatnom životu. Umetničke sklonosti i želja za uživanjem mogu se iskombinovati sa nerviranjem. Ono prvo možete pojačati, a da biste izbegli ili ublažili neugodnosti, budite oprezniji. Sa Vodolijama ne ulazite u sporove jer ćete biti na gubitku.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Od Ovnova što dalje. Držite se proverenih osoba i situacija. Ništa ne gubite. Đavo vam ne da mira. Stalno iskušavate sopstvene mogućnosti želeći sve više. Pošto je želja za nezavisnošću izražena, ako detaljno budete preispitali neke stavove iz događaja ćete izvući maksimum. Brzopletost vas može skupo koštati. Ne zaboravite da se greške teško nadoknađuju. Nervoza vas ne napušta čitav dan! Okruženi ste ženama. Pošto se emotivno odnosite prema okolini, a uz to je pojačana doza empatije, poveravaće vam se i tražiti savete. Današnja druženja utemeljena su na duhovnom afinitetu. Iskoristite svoje mogućnosti na adekvatan način jer samo u tom slučaju nećete imati vremena da se nervirate. Strelci se danas nerviraju više nego inače, a glavni uzrok tog nerviranja je ljubav. Odnosi sa suprotnim polom nisu ni loši ni dobri, a osrednjost vas do te mere izluđuje da šokovima želite da iznudite priznanje voljene osobe.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nešto treba da učinite kako biste vezu pokrenuli iz učmalosti. To se odnosi i na decu. Ulažete maksimum snage u ostvarivanje izvesnog projekta. Do te mere ste okupirani željom da istrajete da nemate vremena da se opterećujete sekundarnim stvarima. Odlazak na put može biti još jedna u nizu obaveza, ali prijatnih. Sve ćete uspeti da savladate, ali uz oprez od povreda. Nervirate se u težnji za dokazivanjem sopstvene vrednosti u partnerovim očima. Muške Vodolije okupirane su strastvenim razmišljanjem o izvesnoj osobi ili poslu. Dešavaju im se dijametralno suprotne stvari. Ženske pak podložne su ginekološkim smetnjama. Pred vama je naporan period, ali vi ste puni snage da se izborite sa njim. Postavljaju vam se zahtevi koje naoko teško možete da ispunite, ali uspećete. Osetljivi ste na probleme sa partnerom, pa ih danas nećete rešiti. Strpite se nekoliko dana. Posla imate preko glave. Problem posmatrajte na drugi način.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za četvrtak
Kakvog je temperamenta vaš mališan?
Strah od mraka
Dečja zemlja u gradu odraslih
 


     


FastCounter by LinkExchange