GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 16. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Iako ostvarujete uspešan timski rad, niste zadovoljni. Problemi se javljaju kad se najmanje nadate. Povedite više računa o sopstvenom zdravlju; ukoliko nastavite da se nervirate ovim tempom, možete ga narušiti. Planetarni aspekti ukazuju na korenitu promenu načina života. Pa vidite! Problemi na sve strane, a kad ih nemate, možete ih izmisliti. Za današnje probleme postoji ipak realno opravdanje. Pošto ste uporni i izdržljivi, nema sumnje da ćete ih kako valja prevazići. Neće biti lako, ali ćete ih strpljivošću i razumevanjem cilja koji ste pred sebe postavili uspešno prebroditi. Hrabro napred! Mogući su kućni problemi. Nastojite da ih nekako sanirate. Ako se oslanjate na Bika ili na Škorpiju, samo komplikujete. Stoga je poželjno da sami prihvatite obaveze i u tišini ih rešavate. Pošto jedete isključivo na nervnoj bazi, radi predostrožnosti stavite katanac na frižider.

 

RAK LAV DEVICA
Gubite interesovanje za stvari koje su vas snažno držale. Na postupke utiču i planete, pa ste preosetljivi i skloni da okolinu doživljavate negativno. Pošto je reč o prolaznoj krizi, svaki pogrešan gest može imati trajne posledice. Poželjno je uključiti maksimum razuma i opreza u današnju komunikaciju. Vaše emotivno nezadovoljstvo će prestati, čak biste mogli i srećno da se zaljubite. Bićete dobro raspoloženi, kako već dugo niste bili. Rado ćete prihvatiti poziv za izlazak ili i za putovanje. Bavite se i nekim manjim kupovinama, ali se osećate bolešljivije i mnogo umornije nego obično. Ne pretrpavajte se poslom. Nažalost, sve je više ozbiljnih problema, tako da će vam dobri živci i te kako biti potrebni. O svom emotivnom životu sada je najbolje da i ne razmišljate. Ipak neko vam sprema "prijatno" iznenađenje. Srećno! Koncentracija vam je slaba, pa vam se ne mili da išta radite. Nažalost, neće vam pomoći čitanje jer ni na to nećete moći da se koncentrišete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Bacite se na provod i druženje i pažljivo rasporedite vreme. Do sada ste imali samo psihosomatske probleme, a sada ste počeli i da se zamarate. Iscrpljujete se i slabite organizam. Čuvajte se upala pa i povreda. Pazite na pluća! Razjasnite neke pogrešno protumačene reči koje ste čuli ili ste ih vi nekome uputili. Važni poslovi će vam donositi i ugled i novac. Završite sve one male i dosadne svakodnevne poslove koji vas zatrpavaju. Partner vam neće zameriti ni ako se budete bavili pravdanjem, ozbiljnijim razgovorima, ali bi možda ipak više pomogao znak pažnje, poput manjeg poklona. Na poslu dobijate mnogo javnih priznanja. Za vas se nastavlja teško razdoblje ozbiljnijih emotivnih problema, ali ćete sačuvati bistru glavu. Sebi ste već dosadili ponavljanjem neke strategije vezane za trgovinu, ali onoga koga treba niste ubedili. I obavezno se klonite depresivnih misli, a muči vas i nesanica. Sledi jedno iznenađenje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Bili ste nestrpljiviji nego obično pa sada možete da popravite loš utisak koji ste ostavljali. Bitno vam se popravlja zdravlje. Poslovi su danas ako ih se uhvatite dobri i stabilni i sve uspešniji. Vi obično ne vodite računa o mišljenju drugih, o željama starijih ljudi i svojih šefova, roditelja. Sada će to biti nešto teže jer će vas ometati upozorenja i saveti ma u koju akciju da se upuštate. U ovom periodu povećana vam je i fizička i psihička snaga, postajete, ozbiljniji, odlučniji, postojaniji i sigurniji u sebe. Preuzimate mnoge važne odgovornosti, napredujete u ostvarenju važnih planova. Problemi koji vas okupiraju su ipak samo izgovor za nesuočavanje sa savešću. Neki pripadnici znaka mogli bi da se zapitaju da li baš žele da obnove vezu? Onima čije su veze stabilne, sledi lep provod van kuće. Ovih dana muče vas loši odnosi s roditeljima ili neugodnosti sa šefovima, ali je sve to danas umanjeno dobrim raspoloženjem i elanom.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
Predstavljamo glamur ikonu Kameron Dijaz
Hijaluronska kiselina revolucionarna protiv bora
Našminkajte se za pet minuta
Zaštitite kosu u hladnim danima
Holivud lansira kratke frizure
 


     


FastCounter by LinkExchange