GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 15. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ukoliko ne želite da doživite da vam se mnogi započeti poslovi ne ostvare, potrudite se i zasučite rukave. Neće vam teško pasti. Umesto da sebi priznate da ste se ulenjili, opravdanje vam je da ste "u fazi"... Vreme je za sagledavanje dugoročnih problema. Bićete zaljubljive prirode ove jeseni. Objektivnost vam pomaže da uočite svoj stepen odgovornosti. Napredujete i moralno i materijalno. Odmarajte se i pojačajte ishranu. Smatrate da partner zanemaruje vaše potrebe. Da li je baš tako? Čuvajte se virusa, jer su oni u datom slučaju glavni krivac za sve. Slobodno vreme provodite u planovima za zabavu. Mašta je izražena. Čuvajte se oholosti, hvalisavosti i izbegavanja vlastite odgovornosti. Neko iz bliže okoline pokušaće da se poigra vašim strpljenjem. Problemi sa žlezdama i hormonima mogu se narednih dana aktivirati - kod muškaraca prostata, a kod žena genitalije.

 

RAK LAV DEVICA
Nema razloga za paniku. Neko uporno pokušava da minira vaš emotivni život. Pošto nemate hrabrosti da dotičnoj osobi stavite do znanja da vas ostavi na miru, veza je u pitanju. Morate biti odlučniji i gledati svoju sreću. Poslovi se razvijaju i napreduju. I pored svega, zahtevaju dobru organizaciju. Valjda nećete dozvoliti greške zbog nepažnje. Dva puta proverite sve što računate, a posebno ono što potpisujete. Problemi sa mokraćnim putevima, ginekološki problemi ili problemi vezani za žlezde sa unutrašnjim lučenjem su ono što vas brine ovih dana. Uspevate da se sa njima izborite, samo uz pomoć lekara. Ne dozvolite da vas obuzme dosada. Na momente su moguća stanja nezadovoljstva zbog nedovoljne motivacije. Pa Devica ste, potreba za kontrolom je naglašena, zar ne? Sa prijateljima komunicirate telefonom ili putem elektronske pošte. Izbegavate da se sa njima vidite u četiri oka. Samo jedan od razloga je zauzetost.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Materijalni dobitak će dobro doći da popuni rupe u budžetu, ali ono što vam više prija jeste priznanje okoline. Srećan i zadovoljan čovek je po pravilu i zdrav. Jedini problem ovih dana možete imati sa stopalima. Zato, kupite nove cipele. Opušteno provedite prijatne trenutke s voljenim bićem. Na emotivnom planu ste harmonični jer nailazite na razumevanje partnera po mnogim pitanjima. Manje pričajte o sebi, više radite. Neko će pokušati da zloupotrebi vaše izjave. Napokon se mnoge vaše želje realizuju. Iako ste bili skeptični i nekome niste verovali, uviđate grešku. Kontaktirate po prirodi posla sa inostranstvom. Budite oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti i dati vam da potpišete fatalan dokument. Zbog napregnutih nerava, savetuje se boravak u prirodi i bavljenje sportom. Problemi s viškom kilograma mogu se srediti, ali ne preko noći.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
U fazi ste porasta seksualne snage, pa ćete krenuti u juriš. Veće šanse imaju muški pripadnici znaka, jer ih je manje. Ženski deo će ovoga puta ostati kratkih rukava. Savetuje se da smireno pogledate istini u oči. Morate biti svesni da se sa vama dešavaju stvari koje ste zaslužili. Kakva setva - takva i žetva. Ovih dana ćete biti u afektu, kada adrenalin pojačano luči, pa čuvajte i kontrolišite. Pod utiskom ste snažnog doživljaja. Sujeta je izražena, ali kod koga nije? Niste samostalni u poslu kojim se bavite. Od nekoga konkretno zavisi vaš uspeh. Želite da napokon rešite svoj status. Nervi su na samoj ivici. Svi su se okomili protiv vas, ili vi bar tako doživljavate trenutnu situaciju. Biće da je problem krajnje subjektivan. Emotivni "slučaj" zahteva žrtvovanje. Da li se radi o oženjenom partneru ili nečem drugom - vi bar to znate. Morate doneti konačnu odluku. Šta god da preduzmete, makar i pogrešno, bolje je od neizvesnosti.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Sve boje Olivijera Toskanija
Trendi džemperi
Najseksipilniji šou na svetu
 


     


FastCounter by LinkExchange