GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 13. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Osećate se dobro, ali još uvek ne verujete da ste prebrodili krizu. Malo ste hipohondrični. Ljubav funkcioniše sjajno. Doživljavate ekspanziju na tom polju. Red je da se i vama nešto lepo desi. Uspećete da na svim poljima budete aktivni, tako da ljubav neće trpeti. Pokušajte da ne analizirate neke događaje i da ne sitničarite. Nemate razloga za povremena depresivna stanja. Pred značajnim ste promenama. Ulazite u novo razdoblje života. Naučili ste se na nekim greškama i ne želite više da ih ponavljate. U narednom periodu očekujte puno rada, ali i mogućnost unapređenja. Neke vaše ambicije sada će se realizovati. Novac je na vidiku! Neraspoloženje samim sobom loše utiče na zdravlje. Tvrdoglavi ste, paranoični i konstantno nervozni. Problemi sa kožom i kostima. Zaplovili ste u mirnije vode. Verni ste partneru i više od izlazaka vam, za divno čudo, prija kućna atmosfera. Dokle će to da vas drži? Pokušajte da u samoći složite kockice i da se regenerišete.

 

RAK LAV DEVICA
Loše rukovanje kućnim aparatima i opasnost u saobraćaju. Na emotivnom planu vam ne cvetaju ruže. Imate osećaj kao da su vas svi napustili. Zabrinuti ste zbog toga, ali se nadate da će biti bolje. Situacija je krajnje napeta, ali ne dozvolite da vas izbaci iz koloseka. Učinite nešto kako biste povratili unutrašnji mir. Recimo, pogledajte neki dobar film. Tešite se - biće puno druženja i izlazaka, ali tek naredne sedmice. Do tada se strpite. Dobro se osećate samo ukoliko vas niko ni u čemu ne sputava. U protivnom, pokazaćete zube. Niste neko ko trpi maltretiranja sa strane. Trenutni zastoj praćen je i lošom materijalnom situacijom. Ako stvari na poslu nastave da se odvijaju ovim tempom, biće problema. Mogući su zdravstveni problemi hroničnog karaktera. Budite strpljivi i pojačajte imunitet. Mogući su nesporazumi sa voljenom osobom. Razlozi zbog čega je doživljavate kao napornu zaista su opravdani. Nova strasna veza je na pomolu. Trebalo bi da budete strpljivi, ali kad su vaši interesi u pitanju, to ne možete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Shvatite ozbiljnost trenutne situacije. Tešite se, jer je ona prolazna. U fazi ste odmora od napornog posla i prikupljanja snage za nova radna dostignuća. Polako, ali sigurno rešavate jedan po jedan problem. Zbog situacije na poslu ste, blago rečeno, bolesni. Iako ste puni radnog elana i kvalitetni, okolina ne dozvoljava da ove vaše osobine dođu do izražaja. Lako se umarate i još lakše nervirate. Zabrinuti ste zbog izvesnog zdravstvenog problema, posebno zato što ste svesni da on iziskuje ozbiljniji tretman. Moguće su svađe sa partnerom, i to svađe oko para. Finansijska situacija u kombinaciji sa lošim zdravljem lako može poremetiti ionako labavu emotivnu vezu. Krajnje je vreme da učinite nešto za svoju dušu. To je za većinu pripadnika znaka pokret. Krećite se što više i izlazite. Druženje je odličan lek! Dolazite do duševnog mira. Shvatate da ste se nervirali zbog gluposti i rešavate da više pažnje posvetite sebi i svom izgledu. Stav je ispravan.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Oko vas je nastupila totalna zbrka. Iako svi pokušavaju da vas izbace iz takta, to nećete dozvoliti. Problem može biti pogrešno izgovorena reč zbog koje ćete se kajati. Loša komunikacija sa okolinom je delimičan uzrok lošeg zdravlja. Izbegavate nerviranja, ali ih sakupljate i taložite u podsvest. Podviknite ako treba. Zabrinuti ste zbog partnerovog zdravlja. Mnogi slobodni pripadnici znaka ne mogu da ostvare zadovoljavajuću vezu, jer prave pogrešan izbor. Meditacija i druge vrste relaksacije odlično pomažu u očuvanju psihičkog mira i stabilnosti. Ne zanemarujte svoje potrebe. Kuća zahteva puno obaveza. Nekakvo spremanje je u toku, pa ćete deo svoje energije iskoristiti i na ove trivijalne poslove. Na poslu su mogući problemi i nezadovoljstva. Možete postati žrtva tračeva ukoliko se ne distancirate od saradnika. Previše ste iskreni. Psihički problemi u kombinaciji sa hroničnim lako vas mogu učiniti žrtvom povrede.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Pokvarena mašta i prljave strasti
Popularna psihologija: Lako do samopouzdanja
 


     


FastCounter by LinkExchange