GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 10. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Puna Arena za koncert italijanskog tenora Bočelija

Ni Pavarotija, a ni Karerasa nije slušalo toliko Beograđana koliko će ih biti na koncertu Andree Bočelija 15. novembra u 20.30 časova u Beogradskoj areni. U prodaju je pušteno 15.000 ulaznica po ceni od dve do 26.000 dinara i do sada je prodato 12.000, a rezervisano je još 2.000 mesta (i to onih od dve, četiri i pet i po hiljada dinara). U opticaju je, znači, samo još 1.000 karata (od šest i po i 13.000 dinara), a slobodno je još i nekoliko loža u kojima mesto košta 26.000 dinara.

U skladu s tim, naziv Bočelijevog koncerta "Jedne večeri ceo Beograd na jednom mestu" postaje opravdan. Publika će moći da čuje čuvenog tenora iz Pize u pratnji Beogradske filharmonije, pod upravom maestra Marčela Rote, a kao sopran u duetima i samostalno predstaviće se Anamarija del Oste. Klasičan repertoar, čuvene arije i napolitanske pesme, otpevane s lakoćom u Bočelijevom maniru, obeležiće beogradski koncert. Gosti iz Italije biće smešteni najverovatnije u "Interkontintalu", gde će u ponedeljak biti održana konferencija za novinare.

Uz svetske zvezde Bočelijevog kalibra uvek ide doza glamura, pa tako organizator "Balkan Ineternational Distribution Council", sa svojim vlasnikom Ljubišim Kovačevićem, najavljuje da će 15. novembra u publici biti prisutan potpredsednik evropskog parlamenta Gvido Podesta, poznati svetski proizvođač vina Anđelo Gaja, italijanski senator Marčelo del Utri, grofica Irine Stroci i još nekoliko italijanskih privrednika.

B. L.


vesti po rubrikama

^kultura

Pokazala sam im kako se bori
Postoji Aušvic, ne postoji bog
Ministarstvo kulture predstavilo ovogodišnje aktivnosti
Puna Arena za koncert italijanskog tenora Bočelija
 


     


FastCounter by LinkExchange