GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 9. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Zanimljiv dan za većinu Ovnova, naročito ako imaju ambiciozne planove, baš kao i uvek. Prihvatite podršku, biće lakše i lepše u društvu. Uspeh će vam vratiti sigurnost i samouverenost. Stalno nešto planirate, ali nemate hrabrosti da to i sprovedete. Jedan ljubavni plan mogao bi danas da se ostvari, pa radite na tome. Dan je veoma složen zbog neslaganja sa bližnjima. Iako ste kilavi, ići ćete na posao, jer radite na zanimljivom projektu. Nećete imati vremena za odmor. I u ljubavi mala neslaganja, popustite vi. Nemojte se opterećivati kućnim poslovima već prihvatite poziv rođaka ili prijatelja za ručak. Planete vam ulivaju više snage nego inače, pa ćete raditi sve poslove koje ste zapostavljali. Čak ćete se i družiti, ići na ručak... U ljubavi dobijate važnu potvrdu - voljeni ste. Avanture za usamljene. Ali ste preopterećeni poslom, a nadoknade nema. Opustite se i mislite više na sebe i poslove rasporedite i na druge. Više hodajte.

 

RAK LAV DEVICA
Zauzeti ste planovima da promenite život, ali morate imati jasan cilj i raditi ambicioznije na njegovom ostvarenju. Budite otvoreni prema partneru, pomozite mu, jer i on ima svoje intimne zahteve. Nezadovoljni ste bez razloga, jer sve ide kako biste vi želeli. A što su vam danas lađe potonule, to je vaša problem. Možete računati na veliku pomoć ljudi oko vas tako da ćete uraditi i više nego što ste planirali. Jedino morate da izbegavate polemike s partnerom i kolegama. Razmislite da niste previše zahtevni. I zašto želite nekoga ko je već zauzet? Ovih dana gubite i novac i zaradu. Što pre završite zaostale poslove, a trebalo bi da rešite i lične i porodične probleme. Ljubav vas ne zadovoljava u potpunosti, a u stvari, vi nikako da spoznate šta zapravo želite. Spremate se na put, a razmišljate da li ćete krenuti sami ili u društvu. Idite sami, jer svoje unutrašnje probleme niste razrešili pa bi neko samo patio pored vas.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imaćete sjajnih poslovnih prilika danas i na pretek. Ali ako poslušate zvezde i izađete iz kuće na poziv društva, srešćete osobe koje će razumeti vaše potrebe. Čak i one ljubavne. Od ponedeljka valja da počnete poslove mnogo upornije, pa će rezultata biti već krajem nedelje. Iako je to nesvesno nekome ste simpatični. Dan će biti složen, pa će dovesti u pitanje dobre odnose i sa porodicom i sa partnerom. Najviše zato što mislite samo na sebe. Budite diplomata. Čitav dan provodite uz muziku i to vam prija, jer vam daje inspiraciju za umetnički rad. Ako idete napolje, dobro se obucite, jer ste osetljivi i mogli biste se prehladiti. Bez ikakvih strahova i predrasuda, koje vas obično muče, danas prelazite s reči na dela. To će iznenaditi vaše protivnike, pa ćete cilj postići lakše nego obično. Zabavljaćete se: moguć novi, lep susret. Odmorni ste, čili, puni entuzijazma, pa pokušajte da održite ovo raspoloženje, jer će vam pomoći ne samo u ljubavi već i rešavanju egzistencijalnih problema.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Danas nećete nikome dozvoliti da ulazi u vaš privatan život, znaćete dobro da izbegnete odgovore na sva pitanja. Sudbina vam je naklonjena, imate sreće na svim poljima, pa i u ljubavi. Iskoristite to. Briljiraćete i svojom pojavom i svojim biranim rečima. Čuvajte se prehlade i sličnih nezgoda. Danas ste izloženi zlim jezicima, a jedna vama bliska osoba nije objektivna prema vama, pa zato izbegnite prepirke, jer nećete uspeti da je ubedite. Ovi događaji vas usporavaju, ali zato ljubav i seks cvetaju. Previše ste se opustili i dopustili da se stvari događaju rutinski. Obratite pažnju na posao i porodične probleme. Dan će biti veoma produktivan, a imaćete priliku da se pokažete u najboljem svetlu. Izbegnite velike kućne poslove, posvetite se prijateljima i porodici. S partnerom ste opušteni. Uživate. Prihvatite savet prijatelja i započnite novi posao. Popodne izađite u šetnju, idite u teretanu, budite aktivni...

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
Lako do lepih noktiju
10 činjenica o Moniki Beluči
Hrana za blistav ten
Jesenja nega lica
 


     


FastCounter by LinkExchange