GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 8. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
U sve se previše unosite. Mnogi postupci su bazirani na intenzivnim strastima. Glavna pokretačka snaga ove nedelje je, verovali ili ne, novac. Ukoliko iskoristite sve svoje talente, bićete zadovoljni ne samo poslom već i onim što prosto volite - parama. Svi ih mi volimo, ali vi to otvoreno priznajete! Ukoliko ste imali zdravstvenih problema, ove nedelje ih uspešno rešavate. Zdravi Bikovi mogu se razboleti, a bolesni će ozdraviti. Razračunavanja sa partnerom mogu biti konačni. Ne dozvolite da vas to izbaci iz ravnoteže, ali i ne potiskujte probleme. Ne preterujte u uzimanju alkohola. Okrenite se poslu, odnosno onoj oblasti u kojoj možete očekivati uspeh. Sve ostale aktivnosti odložite za povoljnije trenutke. Manje se nervirajte! Po svaku cenu želite da isterate neku svoju pravdu, pa se zbog toga svađate. Nedostaje vam, pre svega, tolerancija. Mislite da ste uvek u pravu, a da svi oko vas greše.

 

RAK LAV DEVICA
Imaćete šanse da sadržajno provedete dan. Blizanac je u igri. Ne nervirajte ga jer vam je potreban. Prema nekome osećate snažan fluid. Maštate o susretu od kog previše očekujete, pa može i te kako da vas razočara. Samo ukoliko se družite sa Ribama ili ako se bavite umetnošću, ublažićete nezadovoljstvo. Maštate o dalekim krajevima i putovanjima. Maštanja nisu neosnovana, ali strpite se neko vreme. Izrazito društven dan pun konstruktivnih ideja i uspešnih kontakata. Ovan pokušava da minira neke vaše poteze, ali mu to neće poći za rukom. U trenutnoj situaciji imate prednost, znate više, pa on mora da popusti. Sve u svemu, puno aktivnosti, dinamike i sreće ako izbegnete klopku u vidu svađe. Ne osećate se loše. Moguća je povezanost sa javnim životom. Sa partnerom vas očekuje zajednički uspeh i izrazito bliski odnosi, ali i teškoće, ukoliko ne prihvatite neke obaveze koje se od vas očekuju.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Kao što vidite, ništa nije ni crno ni belo. Škorpija vam nešto predlaže. Prihvatite! Pokušavate da ispravite nesporazume sa voljenom osobom. Biće lako ako imate samo jednu, ali ukoliko simpatije širite na više strana, do te mere ćete se rastrzati da možete imati ozbiljnijih zdravstvenih problema. Pošto neke situacije ne sagledavate najbolje, poslušajte savet osobe sa izraženom intuicijom. Situacija će biti jasnija. Ukoliko ne budete nametljivi, izbeći ćete mržnju. Samim tim, ublažićete i jaz koji je nastao. Imate sjajne osobine, ali preterujete u doslednosti, što partneru i bližoj okolini ide na živce. Nađite zlatnu sredinu. Pokušajte da organizujete nov posao, tako da ne padne sve na vaša pleća. Previsoko ste poleteli, pa teško možete da prihvatite surovu stvarnost. Umetničke duše biće srećne i za sva nezadovoljstva naći će kompenzaciju u umetnosti, ali one koje se umetnošću ne bave očekuju gubici.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Novac leti na sve strane, a nervni sistem je pomalo ugrožen. Iako ste poslovno uspešni, mogući su emotivni problemi. Preosetljivi ste jer mnogo razmišljate i sikirate se i opravdano i bez opravdanja. Ukoliko uspete da na momenat udaljite partnera od sebe, situacija će biti jasnija. Vreme radi za vas, pa se sada savetuje taktiziranje. Prekinite sa agresivnošću. Pošto ste se maksimalno zalagali na poslu, potreba za opuštanjem i uživanjem u komforu postaje snažna. Trenutni planovi su nerealni, pa ih zaboravite. Okrenite se filozofiji, umetnosti i sportu jer ćete samo tako moć da izbegnete "krizu nerava". Na pogrešnom ste putu u ljubavi. Partner nije ono šo vi mislite da jeste. U fazi ste velikog spremanja na planu druženja i prijateljstva. Već ste mnoge prijatelje odgurnuli od sebe, a prema ostalima treba biti realan. Ukoliko ne očekujete previše, nećete se razočarati.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Pantalone umesto štikli
Italija bez vize
Tajne dobrog šopinga
 


     


FastCounter by LinkExchange