GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 8. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Trener Crvene zvezde Valter Zenga i na staroj Karaburmi pokazao da su mu živci tanki

Mister, koji ti je vrag

Posle sudija, trenera Voždovca Mihajla Ivanovića i novinara, na meti italijanskog stratega našao se i funkcioner OFK Beograda Vladimir Bulatović. Ko je sledeći?

Vršilac dužnosti generalnog direktora OFK Beograda Vladimir Bulatović i trener Crvene zvezde Valter Zenga imali su verbalni, pa i fizički duel na poluvremenu utakmice na Karaburmi. Naime, Zenga se na ulasku u tunel raspravljao sa sudijom Milenkom Vukadinovićem, zatim se umešao i Bulatović, pa je nastala gužva u kojoj je italijanski stručnjak pokušao da šutne "alfa i omegu" OFK Beograda, ali ga je za dlaku promašio.

Dudić: Gol poklanjam Tamari

Milan Dudić je naglasio da je pobeda Zvezde nad OFK Beogradom plod kolektiva, dok gol poklanja...
- Budućoj supruzi Tamari, sa kojom ću 13. novembra stati na "ludi kamen" - rekao je Dudić.

Teži incident sprečili su predstavnici oba kluba. Međutim, posle meča opet je nastala gužva u tunelu sa istim učesnicima, a nastradao je samo pomoćni trener crveno-belih Masimo Pedracini. Zbog svega toga, Zenga je odbio da dođe na obaveznu konferenciju za novinare objašnjavajući da za nju "nisu postojali uslovi", a za incident sa Bulatovićem je odgovorio da "ne želi da priča o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom".

Činjenica je da ovo nije prvi ispad trenera Zvezde koji polako, ali sigurno gubi živce. Zbog ulaska na teren u Čačku i verbalnog okršaja sa sudijom Dejanom Stanišićem, disciplinski organi Zajednice superligaša kaznili su ga sa 100.000 dinara koja je kasnije, zbog žalbe, smanjena na 70.000 dinara. Iako nikada ne želi da komentariše suđenje, Zenga gotovo na svakoj utakmici ulazi u raspravu sa deliocima pravde. A da ne zaboravimo da je italijanski stručnjak u nekoliko navrata ulazio i u sukob sa novinarima. Takođe, na meti je bio i protivnički trener, kao što je bio slučaj sa strategom Voždovca Mihajlom Ivanovićem. Zengi su apetiti očigledno porasli, pa je prešao na funkcionere. Vladimir Bulatović je prvi. Ko je sledeći?

Rad na mukama zbog navijača

Zajednica superligaša zatražila je od Rada da se izjasni da li je organizovano vodio navijače u Podgoricu na meč protiv Budućnosti. Simpatizeri kluba sa Banjice sukobili su se uoči tog meča sa navijačima Budućnosti, "varvarima".

Habitfarm da razmisli

Generalni sekretar Zajednice superligaša osvrnuo se na izjave pojedinih čelnika Habitfarma, koji su najavili da će istupiti iz lige.
- Eventualno loše suđenje na jednoj utakmici ne može biti opravdan razlog za istupanje iz lige. Neka se Habitfarm kao klub zvanično izjasni. Postoje i posledice koje će klub, ako istupi iz lige, morati da snosi: Selidba u dva ranga niže takmičenje i oduzimanje određenog broja bodova - rekao je Janković.
On je demantovao navode po kojima je posle utakmice Habitfarma i Voždovca bilo fizičkog nasrtaja na sudije. Ipak, MUP je posle tog meča sudijsku trojku, na čelu sa Dejanom Stanišićem, ispratio od Ivanjice do Požege.

V. Ž.

G. Božanović


vesti po rubrikama

^sport

Mister, koji ti je vrag
Valtera Zengu čeka nova kazna
Zvezda provalila KGB!
Seks u toaletu
Okuka upalio motore
Murinjo se okliznuo na "Old Trafordu"
Zvezda nikako, Spartak za malo
Stojaković ušao u istoriju
 


     


FastCounter by LinkExchange