GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 6. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Predstavljamo


Atraktivni BenQ model AX72

Kao pokretni organajzer

BenQ Mobile proširio je svoj asortiman jednostavnih mobilnih telefona i proizveo AX 72. Ovaj poslednji model iz atraktivne A serije može da se pohvali svim važnim funkcijama, veoma je lak za rukovanje i pruža mnoštvo mogućnosti. Multimedijalne poruke su odlično iscrtane na kolor ekranu visoke rezulucije. Uz klasičan, savremeni dizajn, ovaj mali visokokvalitetni mobilni telefon može da bude i organajzer, jer beleženje svih vaših aktivnosti, za njega ne predstavlja nikakav problem.

Kao i svi aparati serije A kompanije BenQ Mobile, uporeba mobilnog telefona AX72 izuzetno je jednostavno i instinktivno zbog njegovog ergonomskog oblika i jasne meni navigacije. Debljine od samo 17 mm, ovaj laki mobilni aparat (75 grama) kompaktan je, lepog oblika i lako staje u svaki džep.

Izuzetno praktičan - AX72 je idealan mobilni telefon za svakoga ko želi jednostavan aparat. On omogućava sve što je neophodno za svakodnevnu komunikaciju. Kalendar koji sadrži dane, nedelje i mesece može vas podsetiti na rođendane i sastanke. Pa ipak, nekoliko stotina datuma dostupno je za tili čas.

Adresar memoriše do 500 adresa, telefonskih brojeva i dodatnih informacija. Neki telefonski brojevi mogu se pozivati i na glasovnu komandu (voice-activated). Pored fantastičnog displeja sa 65.536 boja (rezolucije od 128x128 piksela) i jasnog grafičkog menija, ovaj kvalitetni mobilni telefon poseduje vibracije i mogućnost korišćenja hands-free. AX72 može slati i multimedijalne poruke (MMS) koje sadrže fotografije, muziku, animacije i tekst. Sadrži i Java igrice za mobilne telefone, kao što su: borba na moru (Sea Battle), Wappo 2 i Marble Crossing, što garantuje raznovrsnu zabavu.

Korišćenjem QuickPic kamere IQP-500 (opcionalni dodatak), mogu se snimiti odlične fotografije čak i u manje osvetljenim prostorijama ili po mraku, aktivacijom integrisanog blica. Pored toga, dostupni su originalni dodaci za AX72, koji podrazumevaju pokretnu torbicu za kola, nekoliko slušalica i različite punjače.
AX72 nalazi se na tržištu u "bazalt" crnoj boji.


vesti po rubrikama

^tehnologij@

Dokumenta na čipu
Kako se gradi ime?
Stigla rešenja i za finansijski sektor
Predstavljamo: Atraktivni BenQ model AX72
IT barometar: Krah štampanih medija!
Telefonika kupuje operatera O2
Naiva.A, dosadan ali ne i opasan
Tehno vesti: MP3 plejer i švajcarski nožić
 


     


FastCounter by LinkExchange