GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 6. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Anketa Ministarstva zdravlja Srbije

Pacijenti, da li ste zadovoljni?

BEOGRAD - Ministarstvo zdravlja Srbije će, u saradnji s mrežom zavoda i instituta za zaštitu zdravlja, od 7. do 11. novembra, obaviti istraživanje u zdravstvenim ustanovama o tome da li su pacijenti zadovoljni zdravstvenim uslugama. U istraživanje biće uključene i apotekarske ustanove u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Ministarstvo je pozvalo korisnike zdravstvenih usluga da, ispunjavajući upitnik u svom domu zdravlja, bolnici ili apoteci, iskažu svoje mišljenje o pitanjima koja se odnose na prostor, opremljenost i uslove rada u zdravstvenim ustanovama. Oni će moći da odgovore i na pitanja o organizaciji procesa pružanja zdravstvenih usluga, da iznesu utiske o stručnosti lekara i ostalog medicinskog osoblja, kao i o odnosu i stavovima zdravstvenih radnika prema korisnicima i svom poslu, ishode lečenja i slično.

U svim sedištima domova zdravlja u Srbiji i u apotekarskim ustanovama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu istraživanje će se obaviti 7. novembra. Svim građanima koji toga dana budu koristili zdravstvene usluge u ovim ustanovama biće ponuđen upitnik. U bolničkim ustanovama u Srbiji, svim otpuštenim pacijentima u periodu od 7. do 11. novembra 2005. godine, biće ponuđen upitnik o zadovoljstvu zdravstvenim uslugama. Lekari, medicinske sestre i apotekari zamoliće pacijente da popune anonimni upitnik i ubace u za to posebno namenjenu kutiju. Ministarstvo zdravlja naglašava da je istraživanje anonimno kada su u pitanju pacijenti.

Beta


vesti po rubrikama

^vesti

Pacijenti, da li ste zadovoljni?
Srušena kuća Svetozara Markovića u Jagodini
Poplava tajnih kopača zbog zlatne fibule
Svetski rekord u telefoniranju
Šala o gripu poklala kokoške
Šabac dobio javni toalet
   


     


FastCounter by LinkExchange