GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 6. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Budite spontaniji u ljubavi i, kada ste sami, maštovitiji. Mali nesporazumi u ljubavi, pogotovu za one rođene na početku znaka. Moraćete da se žrtvujete za prijatelje, ali to će vam se dvostruko vratiti. Mislili ste da ste se izborili sa problemom, ali shvatate da vaše muke tek počinju. Koliko ćete biti sposobni da ih prevaziđete zavisi od mnogo toga. Mnoge koji su sami očekuje strastan ljubavni susret. Ako ste već u vezi, danas ćete uživati u ljubavi, biće mnogo nežnosti i lepih razgovora. Neki će danas započeti novi posao ili potpisati ugovor. Uspeh. Vi tome ne pridajete neku važnost. Ozbiljnost događaja shvatićete kasnije. Budite vredni i strpljivi. Izbegnite ozbiljne razgovore s partnerom u kojima ćete ga grditi. Koristite humor, u ovom slučaju to je najbolje oružje. Uspeh za rođene 23. i 24. maja, ostali bi trebalo da manje troše. Umor. U skladu ste sa sobom, što je redak slučaj. Rezultat takvog stanja je sreća u ljubavi, umetnosti i svim lepim što čini život.

 

RAK LAV DEVICA
U ljubavi sve teče glatko, ali porodični problemi za one rođene oko 20. jula. Rođeni na početku znaka trebalo bi manje da očekuju na poslu, još nije vreme za uspeh. Mala smetnja, ali idite kod doktora. Postići ćete ono što ste zamislili, ali ćete biti nezadovoljni. Imate osećaj da vas neko ili nešto stalno koči i da možete mnogo više. Niste zadovoljni, patite, mada nema mnogo razloga za takva osećanja. Možda naslućujete da je raskid, ljubavni ili prijateljski, neminovan. Jedna želja vam se ispunjava. Odmarajte se uz muziku. Već sutra ostvarićete uspešnu finansijsku transakciju. Sve se iz korena menja takvom brzinom da ne možete da se osvestite. Oni usamljeni imaće danas veoma lep susret, a neki bračni partneri će saznati da očekuju bebu. Sve vam ide od ruke. Sprovedite u delo sve što vam padne na pamet. Dobro se osećate i vedri ste. U svom ste elementu, radite ono što volite, dobro se osećate. Stanje u kome se nalazite ne želite javno da pokažete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Oni na početku znaka mogu mirno da započnu novu vezu, a oni s kraja znaka imaju danas ljubavne probleme. Na poslu uspešan dan, novčani dobitak. Puni ste pozitivne energije. Rođene u oktobru muči depresija. Oslabljen imunitet u ovo vreme je normalna pojava s kojom se morate suočiti. U ljubavi ide sve kako ste vi želeli, ali ako ste sami postoji rizik da se zaljubite u pogrešnu osobu. Mali problemi s prijateljima. Ako ste u pravu, danas je idealan dan za pobede. Rođenima u novembru sve je sjajno. Potražite savet stručnjaka, tako ćete prevazići sve probleme. Nije ništa strašno. Za rođene na početku znaka veoma romantičan, ljubavni susret. A rođeni u decembru će se posvađati s dragom osobom. Uspećete da rešite jedan veći poslovni problem. Odmorite se jer ste umorni i neraspoloženi. U situaciji ste da uspešno rešavate probleme vezane za kuću. Zabava u društvu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Vreme je da završite ljubavnu priču koja nije bila sjajna. Nova ljubav. Imate sjajne adute i budite sigurniji u sebe. Isto važi i za posao i ponašanje u društvu. Uspeh za rođene u januaru. Mnogi Jarčevi žele i nov posao, pošto je njihov nervni sistem doveden do usijanja zbog loše materijalne situacije, iako štede preko mere. Rođeni u početku znaka krunisaće srećom svoju ljubavnu vezu i pobediće rivala. A rođeni u februaru biće bez potrebe veoma agresivni. Pomalo će biti problema s kućnim aparatima. Vozači, danas oprezno! Namirisali ste dobru zaradu, pa ćete poželeti da je ostvarite što pre. Sarađujte s ljudima sličnih pogleda. Problemi u ljubavi za rođene martu, ali mnogo lepih novosti. Ne gubite vreme baveći se nepotrebnim detaljima jer imate mnogo obaveza, a vreme leti. Zdravlje čas dobro, čas slabije, povišen pritisak. Promenljivog ste raspoloženja, sujetni i nezadovoljni. Mogućnost svađe, ali i poklon.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Partnerov miris teši i umiruje
Pun mesec ne sluđuje ljude!
 


     


FastCounter by LinkExchange