GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 6. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Vujošević ne smatra da će se poraz od Orteza odraziti na meč sa Zagrebom

Pobeđujemo ako se oznojimo

Ne mislim da je u meču sa Ortezom bilo nekih posebnih grešaka koje valja ispravljati, već da se jednostavno radilo o blokadi u glavama mojih igrača, zbog važnosti utakmice i velike želje da se trijumfuje, kaže Vujošević

Bilo, pa prošlo... A, i teško da će se ponoviti. Barem ne u utakmici šestog kola Jadranske lige, za koju trener crno-belih Dušan Vujošević kaže da neće imati nikakve veze sa porazom od Orteza na startu Evrolige.

Ne samo zato što je današnji protivnik aktuelnog šampiona naše zemlje ekipa Zagreba, objektivno daleko slabija od francuskog predstavnika koji je proteklog četvrtka protutnjao "Pionirom", nego i zato što će Vujoševićevi izabranici ući u ovaj meč potpuno drugačijeg mentalnog sklopa. Ako ste pomislili da trener Partizana ovim hoće da kaže kako su njegovi igrači utučeni zbog lošeg starta u najkvalitetnijem klupskom takmičenju, na lošem ste tragu...

- Ne mislim da je u meču sa Ortezom bilo nekih posebnih grešaka koje valja ispravljati, već da se jednostavno radilo o blokadi u glavama mojih igrača, zbog važnosti utakmice i velike želje da se trijumfuje. Zato se i desilo to što se desilo, a sve to jednostavno treba što pre zaboraviti. Dakle, Zagreb je potpuno druga priča i težak poraz od Orteza ni najmanje neće uticati na našu igru protiv hrvatskog predstavnika - kaže za Glas Dušan Vujošević.

Kada govori o današnjem protivniku, trener Partizana pažljivo bira reči, iako je svestan da se radi o ekipi koja po kvalitetu ne može parirati njegovoj ekipi.
- Iako su objektivno u grupi slabijih ekipa koje učestvuju u Jadranskoj, mi ih nećemo potceniti, pogotovo što su u poslednje vreme malo podigli formu. Hoću da kažem kako naša pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje, ali da sumnjam kako ćemo je ostvariti da se pri tom ne oznojimo - zaključio je Vujošević.

A. J.


vesti po rubrikama

^sport

Istočna masaža
Pobeđujemo ako se oznojimo
Bodovi za Batu
Jarić džaba krečio
Na Karaburmu po lek
Vojvodina uspešna i protiv Zete
Karadžić smenjuje Sekulića
 


     


FastCounter by LinkExchange