GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 6. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Neobična promocija prvog u lancu restorana "Roadstar"

Lepota i luksuz idu uvek zajedno

Lepe žene i luksuzni automobili obično idu zajedno. Neobična promocija restorana "Roadstar bara" počela je mini sajmom automobila uz poziranje misica, a osim izloženih luksuznih "krajsler" vozila, mogli su se videti i neki od oldtajmera iz Muzeja starih automobila. Kako je sve podsećalo na neka stara, dobra stara vremena, devojke u romantičnim dugim haljinama neumorno su pozirale u svim mogućim pozama, pored vozila, na haubi, za volanom...

Među brojnim lepoticama najveću pažnju fotoreportera privukla je Dina Džanković, finalistkinja ovogodišnjeg izbora za Mis Srbije i Crne Gore, koja se u novoj ulozi dobro snašla. Devetnaestogodišnja Dina radila je kao model u Dubaiju i u Grčkoj. Bila je uporna i, kako kaže, to se isplatilo, posle dva neuspela pokušaja, treća-sreća i uspela je da osvoji laskavu titulu najlepše.

Pored old tajmera pozirala je i Jelena Pejić, prošlogodišnja misica i Sanja Papić, dosad najuspešnija domaća lepotica.
Od laskave titule najlepše devojke Srbije i Crne Gore, prošlo je nekoliko godina, Sanja je za to vreme imala dosta posla, snimala je reklame, a bila je i u Sent Moricu, gde je promovisala časovnike Omega, rame uz rame s lepoticom belog sporta.

- Ana Kurnjikova je mlada i vrlo obična i normalna osoba, iako je stigla do vrha svetskog šou biznisa. Jako je lepa, a moj lični utisak je da je ona zaista jedna prava svetska zvezda i da ume da nosi to breme - tvrdi Sanja Papić.

Kada je muški svet u pitanju, Sanja Papić, kao i sve devojke, ima razrađenu taktiku.
- Nikada mi nisu bili važni detalji spoja, jednostavno hemija je bitna, kad osetiš u stomaku da se nešto kuva. Uvek pratim svoje srce i nikada se ne kajem čak i ako me nekada prevari - kaže Sanja.

Među brojnim uglednim zvanicama na promociji "Roadstar bara" bio je i glumac Laza Ristovski okružen brojnim misicama. Ostali muški svet mogao se videti kako sedi u uglu, pijuckaju piće, gledaju automobile i merkaju misice. Šta jedan muškarac više da poželi? Možda dobar ručak, a zato su se već pobrinuli kuvari novootvorenog restorana.
- Povezali smo dve strasti: automobilizam i kulinarstvo i otuda ideja da ova "zvezda na putu" prati svaku "Euroludž" petrol stanicu. Ovo je prvi srpski lanac restorana gde gosti neće dolaziti na brzu hranu već na kvalitetna jela koja će biti prilagođena džepu naših potrošača. Gosti će ovde imati prilike da probaju internacionalna jela i domaće specijalitete.

Pored ovog, planirano je da se do kraja godine otvori još tri objekta u Krnjači, Vrčinu i Feketiću - najavila je Olivera Stojanović, pi-ar menadžer.
I dok je mlađi muški svet uživao u ritmovima orkestra Jovana Maljokovića i fotografisanju sa prelepim manekenkama, na promociji novog restorana sredovečna gospođa radije se posvetila hrani i dobrom starom "krajsleru". Očigledno je da se ineteresovanja sa godinama ipak menjaju.

Ž. Milenković


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

Ljubavne priče su moja inspiracija
Lepota i luksuz idu uvek zajedno
Sutra drugi koncert Masima
Pobednik svira na "Paganiniju"
 
 


     


FastCounter by LinkExchange