GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 6. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


U Zemunu opljačkan "Progardov" kombi

Pljačkaši odneli 24 miliona dinara

BEOGRAD - Trojica maskiranih razbojnika opljačkali su juče oko 12 sati na Izletničkom putu kod broja 4 u Zemunu kombi agencije za obezbeđenje "Progard" iz koga su oteli 24 miliona dinara, vlasništvo "Ce marketa".

Pljačkaši, naoružani sa dva pištolja i heklerom, zaustavili su kombi na putu, razoružali dva radnika obezbeđenja i blagajnika, uzeli novac i pobegli prema Tošinom bunaru.

- Svetlo plavi "folksvagen lupo" poprečio je put kombiju i tako primorao našeg vozača da se zaustavi. Napolju su čekala još dvojica pljačkaša. Iz vozila su izvukli dvojicu naših radnika i blagajnika, razoružali ih, a potom pokupili vreće sa novcem. U kombiju su bile tri zelene vreće sa metalnim katancima - izjavio je službenik "Progarda".

Prema rečima očevidaca pljačkaši su bili mršavi, visine oko 180 santimetara, a nosili su plave kombinezone i fantomke na glavama.
- Dvojica su bila pored puta i držali lopate u rukama. Izgledalo je kao da nešto rade. Fantomke su stavili tek kada se pojavio kombi i njihov automobil. Razoružali su ljude iz kombija, a pištolje bacili pored puta. Potom su ih naterali da legnu na zemlju, dok su oni prebacivali džakove u svoj auto- priča jedan od očevidaca.

Uviđajne ekipe su stigle odmah na lice mesta. Uzeti su otisci, a pronađeni su i pištolji obezbeđenja, koje su pljačkaši razoružali. Policija traga za plavim "folksvagen lupom", na kome pozadi piše "kolege", kao i za crvenim "golfom 3", za koji se pretpostavlja da je korišćen pri bekstvu pljačkaša.

B. R.


vesti po rubrikama

^hronika

Ubio ljubavnicu pa se predao
U Zemunu opljačkan "Progardov" kombi
Izmislio krađu strahujući od devojke
 


     


FastCounter by LinkExchange