GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 5. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno, priznaćete, ali morate istrajati! Završićete gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Trenutno je naglašena vaša moć da drugima prenesete znanje. Srećniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna vaša pokretačka snaga je ljubav. Samo strpljivim i istrajnim potezima izaći ćete iz krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, shvatite da krivica leži u akumuliranom stresu. U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pesama bilo pravo rešenje. Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege i nemar vas izluđuju.

 

RAK LAV DEVICA
Problemi s kičmom ili srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni, ali se i ne nervirajte. Partner će pokušati da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Zašto ste nakraj srca? Nisu svi perfekcionisti. Ne razmišljaju svi na vama svojstven način. Morate prihvatiti ljude onakve kakvi jesu. Samo mudrim potezima možete isplivati iz krize. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša, ali i od jake hrane! Bićete i zdraviji i lepši. Potrebno je malo topline u ovim čudnim danima. Odnosi sa partnerom su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode. Smatrate da ste zaslužili više.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Niko ne ume da preceni sebe i sopstvene kvalitete kao što to umeju Vage. Ne dozvolite sebi da uletite u tu zamku. Sjajno izgledate i isto tako se osećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo, zar ne? Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada je na pomolu! Zadovoljan čovek je i srećan i zdrav, a to ste vi trenutno. Nemate vremena da se opterećujete "staračkim" problemima. Ipak, zubi i kosti su slaba tačka organizma. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaš životno okruženje. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ukoliko ste slobodni, oprezno! Za neke je novi posao na pomolu. Pokušajte da budete velikodušniji prema neprijateljima. Oni su vas i stimulisali da se dokažete, budete bolji i kvalitetniji.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u svom elementu. Još ako materijalne okolnosti dozvoljavaju da pružite sebi luksuz, biće fantastično! Ne možete da se požalite ni na posao ni na zaradu. Sve se odvija na više nego zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi sa kilažom. Pojačan apetit i uživanje u hrani košta: cena su holesterol i lipidi, a možda i trigliceridi. Strah od emocija koje vas pohode ovih dana je neopravdan. Lakše vam je da tvrdite pazar nego da se nekome bacite u zagrljaj. Inertni ste i nedovoljno aktivni na emotivnom planu. Pokušajte da kontrolišete svoj poriv za trošenjem novca. Oslobodite se napetosti i jasno pokažite svoje emocije. Ne opterećujte se prošlošću! Ukoliko ste shvatili da lepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Iz ženskog ugla: I otkud opet ti?
Iz muškog ugla: I otkud opet ti?
Iz ženskog ugla: Da li se muškarci pale na kučke? Da
Iz muškog ugla: Da li se muškarci pale na kučke? Da
Kako da ga navedete da se otvori
Prepoznajte da li ste spremni za prevaru
 


     


FastCounter by LinkExchange