GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 3. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pošto ste po prirodi praktični, pokušaćete da objedinite sve segmente života. Život je lep, te stoga treba maksimalno uživati u svakom trenutku. Ukoliko želite da dođete do nečega, budite direktniji i određeniji. U svom ste elementu, znači - što luđe, to bolje. Branite se od negativnih uticaja i rukovođeni sopstvenim iskustvom ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem - inertnošću, ukoliko želite da vaš uspeh bude očigledan i kompletan. Pokušajte da manje pričate a više "radite" jer, u protivnom, možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti jer ste malčice preterali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme, ali takav je život!

 

RAK LAV DEVICA
"Kašika" može da vam dođe glave. Znate, vreme slava i tako to. Mogli biste da primite k znanju i da probate da kontrolišete apetit. Sve što je u vezi sa zdravljem vezano je za ishranu, pa ne budite neumereni. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Nalazite se pred mnoštvom značajnih promena. Ne dozvolite sebi da "uprskate stvar", a umete i to kad se spetljate. Samo direktna akcija vodi uspehu. Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se. Problemi s kukovima, žučnom kesom, išijasom, reumatizmom. Sijaset nevolja prevencijom možete, ako ne sprečiti, barem ublažiti. Ljubav: Ukoliko niste u vezi, neće vam to puno smetati jer ste zadovoljni sami sobom. Ali ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke glupostima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspeha, a vi u nju verujete. Ne trošite vreme na gluposti. Osim nervoze, zdravlje je dobro. Nastojte da bude još bolje i to tako što ćete se baviti sportom. Koristite sportske rekvizite u kući, koje ste zapostavili i zaturili. Što više šetnje i boravka na otvorenom, a manje zadržavanja u zatvorenom i zagušljivom prostoru. Samo se prikladno obucite. Počnite da razmišljate o sportu - TERETANI, na primer. Započinjete nov životni period, nadamo se bolji i uspešniji. Pošto se nečemu nadate, budite strpljivi još nekoliko dana. Bar ćete znati na čemu ste. Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. To uvek mislite na početku. Nadate se više nego što treba. Vodolija je u igri. Ne žurite i ne sekirajte se ukoliko sve ne bude baš onako kako ste zamislili. Sport koristite kao oprobano terapeutsko sredstvo. Leči stres, bes, frustracije...

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nemate vremena da razmišljate o sporednim problemima. Okrenuti ste pravim idejama, malo umorni, pa stoga otvoreno govorite drugima sve što mislite. Većina pripadnika znaka negde putuje. Verovatno u inostranstvo, ili idete na stručno usavršavanje ili nekom u posetu. Vrebaju hronične bolesti. Bez male apoteke ne idite nikuda. Ukoliko bude neugodnosti, ne paničite. Primenite klasičnu terapiju. U odnosima s partnerom ste sebični, mada toga niste svesni. Ukoliko nastavite tako, bez želje da nešto promenite, biće problema. Možda su vaši pogledi suviše napredni kad je ljubav u pitanju? Možda je došlo vreme za promene? Da li ste razmišljali o tome da treba funkcionisati spontano i iz mozga izbaciti sve što vas opterećuje? Na prvi pogled to je teško izvesti, ali uspećete. Za sada ste u fazi razmišljanja i grešite u želji da neka iskustva primenite u praksi. U očekivanju ste materijalnog dobitka.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za četvrtak
Roditeljstvo: Ko laže taj i krade, a ko krade...
Carstvo snova
Video-igre podstiču nestrpljivost
 


     


FastCounter by LinkExchange