GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 3. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Dve osobe povređene u sudaru

BEOGRAD - Jedna osoba je teško, a jedna lakše povređena u sudaru automobila koji se dogodio na raskrsnici na Novom novosadskom putu prema Ulici cara Dušana. Teške povrede zadobila je Danica Kovačević (68) iz Beograda, a lakše njen sin Dušan koji je upravljao "tavrijom", registarskih oznaka BG 127-211. Njihov saputnik Nikola Vlatković i Milorad Bura iz Nove Pazove, vozač BMV-a, registracije BG 715-447, sa kojim su se sudarili, ostali su nepovređeni.

Do udesa je došlo kada je Bura, dolazeći iz pravca Novog Sada, skrenuo na raskrsnici ulevo, ne propuštajući "tavriju" koja je imala prvenstvo prolaza. Udario je u levu bočnu stranu ovog automobila zbog čega se "tavrija" nekoliko puta okrenula i udarila u banderu. Vlatković, koji je sedeo pozadi, kazao je da nije primetio BMV, te da ih je udarac sve iznenadio.

On kaže da Danicu nisu smeli da izvuku iz automobila, jer su se bojali da nije povredila kičmu. Žena je u svesnom stanju prebačena u Urgentni centar. Automobil "tavriji" je potpuno uništena i više nije u voznom stanju, dok je BMV manje oštećen spreda.

P. R.


vesti po rubrikama

^hronika

Sin pokušao da siluje majku
Lekar izvukao dilera iz zatvora
Dve osobe povređene u sudaru
 


     


FastCounter by LinkExchange