GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 3. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Najbolja pucačina iz prvog lica dobila je i svoj četvrti nastavak

Zemljotres 4!

Šta je bolje od Duma? Pa Kvejk, naravno, to svi znaju! A četvrti deo ove superigre donosi nam najbolju grafiku dosad viđenu na kompjuterima i još mnogo, mnogo toga. Ali, da pređemo na stvar!

Vi ste svemirski marinac Metju Kejn, i odnedavno ste član Jedinice Nosoroga. Drugari iz odreda vas ne vole preterano, ali na vama je da dokažete da ste pravi! Prvi zadatak je da očistite neprijatelje sa planete Strog; bar vi tako mislite! Vaš transporter biva pogođen i ruši se u nekoj nedođiji. Malo je preživelih... Počinje borba za opstanak! Ako ovo preživite, čeka vas povratak u bazu i istraživanje matičnog broda, pa zatim zadatak u kojem morate da oštetite komunikacionu mrežu Stroga... Nikad nije dosadno!

Neprijatelji? Paa, mnooogooo ih je! Baš mnogo! Sve vrvi od njih. A u vašim rukama samo sitnice, poput blastera, automata, puške, lansera granata, energetskog oružja, lansera raketa, bacača munja i najopasnijeg od svih oružja - puške sa tamnom materijom. Posebno je zanimljivo što su sva oružja u početku nezgrapna i teška za korišćenje, a da pravi učinak daju tek kada ih marinci koje usput srećete dobro "nabudže". A kad je oružje spremno... Juriiiš na vanzemaljce!!!


vesti po rubrikama

^glasić

Crtani junaci: Mister No
Zemljotres 4!
Da li je horoskop tačan?
Zanimljivosti
Dečje vesti: Robot sekač
 


     


FastCounter by LinkExchange