GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 3. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Sinoć u gradu

 

Masimo Savić oduševio Beograđane

Sinoćnim koncertom u beogradskom Domu sindikata Masimo Savić opravdao je nadimak Glas, kako prijatelji u Hrvatskoj vole da ga oslovljavaju.

Već posle prve pesme "Sjaj u tami" beogradska publika vraćala je ovom hrvatskom šmekeru lepog promuklog glasa i energiju i emocije koje im je poklanjao - dugim aplauzima, da bi većina prisutnih kraj koncerta dočekala na nogama. U prepunom Domu sindikata, jer je poneko i stajao, pred oduševljenom publikom ređale su se pesme sa albuma "Vještina", ali i one iz vremena "Dorijana Greja" kao i one iz osamdesetih, kada je Masimo bio veliko muzičko ime bivše nam domovine.

Posle puna dva sata muzike koju je, kako se činilo, beogradska publika žedno upijala, Masimo je, sa svojim pratećim bendom, svim poklonicima svoje muzike upriličio i dva bisa. Za prvi je, kako reče, "ostavio" pesmu "Odmori se na mojim rukama", a kad ga je publika ponovo vratila, usledila je pesma "Stine" i to u anplagd varijanti samo s gitarom.

O. S.

Nove komunikacije Dragana Sakana

Multimedijalnim performansom, pričom-knjigom "Nenj Dragan Sakan - New Communicattion", održanim sinoć u Ateljeu 212, osnivač galerije ideja "New Moment" obeležio je 30 godina svoga rada.

Da ovu neobičnu izvedbu predstavi svojim mnogobrojnim prijateljima i novinarima pomogli su mu Ansambl Renesans i Dragana Del Monako, Rambo Amadeus, Bogdan Tirnanić-Tirke i drugi... A ovom događaju prisustvovale su i ličnosti iz domaćeg javnog života, pa su tako viđeni Radmila Hrustanović, Svetozar Cvetković, Frano Lasić i mnogi drugi...

O. S.


vesti po rubrikama

^Beograd

Grad ne da pare Vrtu dobre nade
U klupe posle pet meseci raspusta
Troškove neće snositi građani
Telohranitelji zauzeli krov
"Porše" pomaže Univerzijadu
Danas rezultati konkursa za privatnike
Osuđeni da izumru, a ucenjeni da ćute
Sinoć u gradu: Masimo Savić oduševio Beograđane
Gradske vesti: Bezbedniji i kulturniji
 


     


FastCounter by LinkExchange