GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 3. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Danas rezultati konkursa za privatnike

Zvanični rezultati konkursa za dodelu linija gradskog prevoza privatnim prevoznicima biće objavljeni u toku današnjeg dana. Prema rečima Dejana Malog, zvanična lista biće objavljena na sajtu Skupštine grada, oglasnoj tabli Direkcije za javni prevoz i dostavljena medijima.

- Tehnička komisija završila je sve preglede i u toku dana će biti formirana zvanična lista privatnih prevoznika. Nezadovoljni prevoznici imaće osam dana da podnesu žalbe na rezultate konkursa. Postoji mogućnost da se upute žalbe na samu listu, način bodovanja, ali i na to kako je neki drugi prevoznik bodovan - kaže Mali. Preliminarna lista koja je objavljena 17. oktobra izazvala je velike polemike, a jedna od primedbi bila je da autobusi nisu isporučeni.

- Tehnička komisija je na terenu ustanovila određena odstupanja u odnosu na predatu dokumentaciju. Znali smo da nisu svim učesnicima na konkursu stigli naručeni autobusi, ali smo morali da odredimo neki datum do kog vozila moraju da budu registrovana. Ako bismo produžili konkurs do 15. novembra, onda bi neko pitao zašto ne do 15. januara - kaže Mali.

N. Č.


vesti po rubrikama

^Beograd

Grad ne da pare Vrtu dobre nade
U klupe posle pet meseci raspusta
Troškove neće snositi građani
Telohranitelji zauzeli krov
"Porše" pomaže Univerzijadu
Danas rezultati konkursa za privatnike
Osuđeni da izumru, a ucenjeni da ćute
Sinoć u gradu: Masimo Savić oduševio Beograđane
Gradske vesti: Bezbedniji i kulturniji
 


     


FastCounter by LinkExchange