GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 3. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


"Porše" pomaže Univerzijadu

Posle potpisivanja ugovora o partnerstvu sa Kompanijom "Porše", Univerzijada Beograda 2009. i zvanično je dobila sponzora. Dokument o saradnji juče su u Skupštini grada potpisali predstavnici te dve kompanije - Siniša Jasnić, predsednik Univerzitetskog sportskog saveza SCG i Maks Vinterfeld, direktor kompanije "Porše SCG". Potpisivanjem ugovora o partnerstvu, Folksvagen je postao zvanično vozilo 25. Svetskih univerzitetskih letnjih igra, 2009. godine.

Vinterfeld je rekao da je ugovor vredan između sedam i osam miliona evra i da će "Porše SCG" u naredne četiri godine obezbediti oko 700 vozila. Dve kompanije planiraju niz zajedničkih aktivnosti.

- Kada smo nominovali Beograd za domaćina, verovali smo da on može da ispuni neke uslove i ne treba da se kajemo. Nedavno smo dobili projekat i makete Univerzitetskog sela i bili smo jako zadovoljni - rekao je Erik Santran - generalni direktor Svetske univerzitetske federacije.

On je istakao da su predstavnici FISU zadovoljni projektom Univerzitetskog sela koje će biti izgrađeno u novobeogradskom bloku 67.
- Manifestacija će biti organizovana na visokom nivou, a oko 8.500 učesnika iz 170 zemalja biće zadovoljni u svakom pogledu - rekao je Santran. Andrija Mladenović, član gradskog veća, naglasio je da Beograd može da se pohvali jer je bio "domaćin velikom broju sportskih takmičenja, manifestacija i aktivnosti.

V. V. - J. V.


vesti po rubrikama

^Beograd

Grad ne da pare Vrtu dobre nade
U klupe posle pet meseci raspusta
Troškove neće snositi građani
Telohranitelji zauzeli krov
"Porše" pomaže Univerzijadu
Danas rezultati konkursa za privatnike
Osuđeni da izumru, a ucenjeni da ćute
Sinoć u gradu: Masimo Savić oduševio Beograđane
Gradske vesti: Bezbedniji i kulturniji
 


     


FastCounter by LinkExchange