GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 2. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Budite velikodušniji prema neprijateljima. Oni su vas stimulisali da se dokažete i budete bolji. Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično! U konfliktu ste sa sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se s njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodna bolja organizacija vremena. Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego se baciti u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Blizanac uvek pogađa u centar, pa stoga ne oklevajte. Pred vama je jedno lepo veče koje bi moglo da vam donese i lični i poslovni uspeh.

 

RAK LAV DEVICA
Vaša stvaralačka moć se proširuje. Na poslu niste zadovoljni razvojem događaja. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete, a niste ni daleko od toga. Kolege vas izluđuju. Problemi s kičmom ili srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Srećniji pripadnici znaka i oni koji umeju da iskoriste pozitivne okolnosti uživaju u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga je ljubav. Samo strpljivim i istrajnim potezima izlazite iz krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, shvatite da je krivica u akumuliranom stresu. Budite oprezni, ne nervirajte se. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neprimeren i doprinosite zahlađenju odnosa. Nisu svi perfekcionisti. Ne razmišljaju svi na vama svojstven način. Prihvatite ljude onakve kakvi jesu. Samo mudrošću isplivaćete iz krize.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zaljubljen čovek je srećan i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka organizma. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ukoliko ste slobodni, oprezno! Ne možete da se požalite ni na posao ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Brzopletost je krivac ukoliko iskrsnu problemi. Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi sa kilažom. Holesterol i lipidi, a možda i trigliceridi, predstavljaju cenu hedonističkog načina života. Ukoliko ste shvatili da lepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nastupilo je poboljšanje. Lakši hormonski debalans je prolaznog karaktera. Seks je pravi način da uspostavite ravnotežu. Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i jake hrane. DIJETA! Bićete i zdraviji i lepši. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi s partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode. Niko ne ume tako da preceni sebe kao što to umete vi. Ne dozvolite sebi luksuz da uletite u zamku. Sjajno izgledate i isto tako se osećate. Prisustvo zanimljivim događanjima čini vas srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno! Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
Sakrijte umor lica i očiju
In & Out
Koliko trpite za lepotu
Seksepilna Šeron kod Luja Vitona
 


     


FastCounter by LinkExchange