GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 2. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Boško Janković izvukao deblji kraj posle sudara sa Aleksandrom Lukovićem

Zoro sa "Marakane"

Išao sam na snimanje i rentgen je pokazao da mi je malo naprsla nosna kost. Nema razloga za brigu pošto ću igrati protiv Bazela. Međutim, predostrožnosti radi, moraću da nosim zaštitnu masku, kaže vezista Crvene zvezde

Strahovit sudar Boška Jankovića i Aleksandra Lukovića na prekjučerašnjem treningu Crvene zvezde nije ostao bez posledica. Naime, deblji kraj izvukao je mladi vezista crveno-belih kome je naprsla nosna kost.

- Bila je duga lopta, vraćao sam se unazad i sudario sam se sa Lukovićem, koji me je laktom sasvim slučajno udario u nos - objasnio je Janković nemili događaj koji je sve zabrinuo na "Marakani". - Išao sam na snimanje i rentgen je pokazao da mi je malo naprsla nosna kost. Nema razloga za brigu pošto ću igrati protiv Bazela. Međutim, predostrožnosti radi moraću da nosim zaštitnu masku.

Janković će na "Marakani" izgledati kao Zoro, pa se postavlja pitanje da li će za Švajcarce biti ubojit koliko i čuveni meksički junak na filmskom platnu?
- Daće Bog. Valjda će mi maska pomoći da dodatno podesim nišanske sprave.

Šalu na stranu, Bazel već nekoliko godina igra zapaženu ulogu u Evropi?
- Gledali smo ih malo na kaseti, tako da smo se donekle upoznali sa njihovima vrlinama i manama. Narednih dva dana sledi detaljnije upoznavanje. Ne zanima nas toliko kako igraju. Gledamo samo sebe. Imamo dobar tim i mislim da možemo do povoljnog rezultata iako, sticajem okolnosti, nećemo imati podršku sa tribina.

Šta očekujete?
- Optimista sam. Verujem u pobedu - poručuje Janković.

Saopštenje "delija"

Obaveštavamo sve navijače Crvene zvezde da ćemo u sredu u 16.30 okupiti na "Marakani", na poslednjem treningu pred utakmicu sa Bazelom, da još jednom našim igračima pružimo podršku. - "Delije", svojim dolaskom dokažimo da je i prazna "Marakana" - NEOSVOJIVA TVRĐAVA.

"Delije sever" Bazel u Hajatu

Ekspedicija Bazela, koja broji oko 60 članova, danas dolazi u Beograd u 10.50 sati. Švajcarci će biti smešteni u hotelu Hajat. Odradiće samo jedan trening na "Marakani" i to u vreme odigravanja sutrašnje utakmice.

Vasilijević tehnički koordinator

Goran Vasilijević je postao tehnički koordinator crveno-belih. Bivši prvotimac Zvezde iz njenih najslavnijih dana, sudeći prema rečima predsednika našeg najtrofejnijeg kluba Dragana Stojkovića Piksija, radiće sve što bude potrebno u interesu kluba.

Dudić proslavio 26. rođendan

Milan Dudić je napunio juče 26 godina. Štoper Zvezde je stigao na "Marakanu" u proleće 2002. godine i od tada je postao nezamenljiv član crveno-bele postave. Za Dudića slavlja nikad dosta pošto će reprezentativac SCG za dve nedelje stati na "ludi kamen".

G. B.


vesti po rubrikama

^sport

Srpski klan vodi Minesotu
Zoro sa "Marakane"
Zvezdi Slovenci "topovska hrana"
O' Liri dovodi Vidića
Liga šampiona u odbojci, treće kolo
Super deka svetsko čudo
Čelzi i Milan k'o bosi po trnju
Podvig Novaka Đokovića
 


     


FastCounter by LinkExchange