GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 2. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Šešelj ne zna svog najvećeg obožavaoca

BEOGRAD - Lider SRS-a Vojislav Šešelj nije mogao da se seti Branislava Stevanovića, poslanika koji je nedavno istupio iz stranke zbog njenog odnosa prema Šešelju.

- Kada su šefa obavestili o "slučaju Stevanović", pokušavajući da mu objasne o kome je reč, Šešelj se iznenadio jer nikada nije čuo za Stevanovića uprkos činjenici da je on, istupajući iz stranke, nadugačko i naširoko obrazlagao kako je Šešelj drugačije vodio stranku od Tomislava Nikolića - tvrdi izvor Glasa iz SRS-a, dodajući da to nije ni čudno s obzirom na to da se Stevanović prvi put na poslaničkoj listi SRS-a našao pred poslednje izbore, kada je Šešelj već bio u Hagu.

- Uostalom, Stevanović nije ni trebalo da se nađe na listi. On je zauzeo mesto Zorana Miloševića, sekretara Gradskog odbora SRS-a u Beogradu, koji je u poslednji čas skinut da ne ispadne da Beograđani otimaju mesta Lazarevčanima. Problem je bio i to što tadašnji predsednik OO SRS-a u Lazarevcu nije mogao da zadovolji sve proceduralne uslove za kandidovanje na poslaničku listu, tako da je Milošević, kao čovek koji je radio na jačanju lazarevačkog odbora, trebalo da bude logična zamena. U međuvremenu je i ta odluka preinačena, pa je Stevanović uskočio umesto njega - tvrdi naš sagovornik, dodajući da će posle Stevanovićevog bega iz poslaničkih klupa zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić razmisliti da li će ubuduće ostavljati slobodu opštinskim odborima da "sami i bez posebne provere predlažu kandidate za poslanike".

G. J.

vesti po rubrikama

^politika

Tajkuni podelili DS
BIA kreće na Ratka Mladića
Pregovori sa EU sledeće nedelje
Usaglašena platforma
Stala obnova crkava
Pregovori sa EU sledeće nedelje
Gordana Čomić (ne) odlazi kod Čede
Šešelj ne zna svog najvećeg obožavaoca
 


     


FastCounter by LinkExchange