GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 2. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Gordana Čomić (ne) odlazi kod Čede

BEOGRAD - Osim Đorđa Đukića, poslanika DS-a u Skupštini državne zajednice, Čedomir Jovanović, lider LDF-a pozvao je u svoje redove i Gordanu Čomić, poslanika u republičkom parlamentu, tvrde izvori Glasa.

- Sa Čomićevom je pre izvesnog vremena razgovarano o tome da pristupi našoj stranci, ali ništa nije rešeno. Zna se da je ona bila protiv isključivanja Čede iz stranke i da je dugo s njim sarađivala, ali njen dolazak je otvoreno pitanje i videćemo šta će odlučiti - kaže naš sagovornik iz LDF-a.

Kako nezvanično saznajemo u vrhu DS-a, "rukovodstvo stranke uverilo se da su to prazne priče". Na prekjučerašnjem sastanku Gordana Čomić se navodno klela da neće napuštati stranku i da nije tačno da pregovara s bivšim kolegom. Svi pokušaji da juče od nje zvanično dobijemo potvrdu ove informacije ostali su bez rezultata.

Članovi LDF-a ovih dana u 110 odbora prikupljaju potpise za registraciju stranke - liberalno demokratske partije, koja će zvanično biti osnovana u subotu na skupu u Domu omladine. Namera im je da prikupe što više potpisa, a kako nam je rečeno, odmah posle osnivanja, LDP-u će kolektivno pristupiti članstvo GSS-a u većini gradova u Srbiji gde imaju svoje odbore.

V. N.

vesti po rubrikama

^politika

Tajkuni podelili DS
BIA kreće na Ratka Mladića
Pregovori sa EU sledeće nedelje
Usaglašena platforma
Stala obnova crkava
Pregovori sa EU sledeće nedelje
Gordana Čomić (ne) odlazi kod Čede
Šešelj ne zna svog najvećeg obožavaoca
 


     


FastCounter by LinkExchange